Zenska iskustva-pomoc!

• Začetnik teme Začetnik teme RadeS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A meni isto treba jedan ženski savet... kako da skinem fleke od svrše sa prekrivača :D ne, ozbiljno!? :)
P.S. opran dva puta ali se i dalje vidi :roll: :)
e jbga.
bila nekad tema.
al` ja ne znam gde je.

e, al zamisli kako bi bilo cool da se to stavi u reklamu...

"ovaj preparat skida NAJTVRDOKORNIJE fleke... (pa sad nabraja) - chokolada, farba, fleke od paradajza, spermu, sekret... od sada su te fleke proshlost....
nikad vishe necete izgledati aljkavo....
nikad vishe necete morati vishe puta da chistite mebl od kaucha na kojem ste se ebali..."

Poslednja izmena:
nema ovde od sperme :I to su valjda neke belanchevine?

evo neko sredstvo za "fleke nepoznatog porekla" ali valjd aima neko sredvo

e mrzi me ali enstho na bazi 3% hidrogena kashika toga+ zubne paste (koja nema teksturu gela, znaci valjda d anije ona kao gel) ili vinskog kamena - ne znam sta je vinski kamen. naneti to na krpu, istrljaj fleku i speri. ali prvo probaj da li odevni predmet pushta boju. ovo je iz neke knjige ne znam sigurno mozhe i pametnije. :) ona knjiga preko mladinske knjige shto se dobije valjda je bar neko od vas dobijao to na kucu a mozda mi je krstarica organizovala to :)

nova slika:
dve najdeblje i najbrkatije babe iz mog komšiluka razmenjuju recepte za skidanje.. jelte.. =)

i ti stojih na prozoru radujesh se kako si mlada i lepa ali ipak sama i onda ih upucash tako shto uperish alkoholno sirce ushtrcash im u ochi izvini ja sam kukavica

e nisam dobila preko ml. knjige nego naruchila pa se dobije poshtom. taj red se ne cheka uglavnom retko ko dobija pakete tako da ne smeta ako ste trudni :I

otishli ste kod prijatelja i seli za sto, stan je kako tako neuredan ali pristojan ipak. caskate i iznosi se jelo, kad vi tad opazite ogromnu bubashvabu (ili enku slichnu zanimaciju). ili muvu u supi ili dlacurdu. shta cete uraditi: nartavite da jedete kao da se nista nije desilo i kazete hi hi hi moje su vece bube, ostati da sedite ali cete sipati u cipelu supu a ne u stomak ili se naprasno setiti da vam je ukljucen sporet i da morate da odnesete lek tetki.

da li vam se ikada desilo da nadjete dlaku u necemu sto ste napravili a da je pritom oko vashe glave leteo moljac. ako nista napravili onda preskocite ovo pitanje.

:*

Zanima me kakva stimulacija treba vasim partnerima da bi postigao punu erekciju? Brine me to sto mogu potpunu erekciju da ostvarim najcesce kroz direktnu stimulaciju, a vrlo rijetko samo kroz vizuelnu, dodire, poljupce i sl.

Hvala unaprijed na odgovorima jer mi stvarno mnogo znace.

Pa to čudo od stimulacije zove se PREDIGRA. Ne bi valjda i ti hteo po onom vicu:
- Vidiš li, draga, mesec?
- Vidim.
-A vidiš li zvezde?
- Vidim.
- E, dosta je bilo romantike, skidaj gaće!

Šta bi ti - čim pomisliš - odmah naskočiš?:rotf:

Ne znam kako mi mozemo da ti pomognemo, to je verovatno kod svakoga drugacije... nikada nisam ni razmisljala o tome... mom sadasnjem partneru nije potrebna nikakva stimulacija, covek se rodio raspolozen ...

I moj isto... uvek i u svakom momentu je spreman... da ne poverujes... nekad kad je stvarno umoran i oci mu se sklapaju, namerno ga pitam jel za jedan sex... evo ga skace kao da u zivotu nije _ebo... a imali odnos npr. sat pre toga...:think:
Odakle mu volja i energija... ja pojma nemam....:think::think::dontunderstand:

Back