Zenska iskustva-pomoc!

• Začetnik teme Začetnik teme RadeS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

RadeS

Zainteresovan član
Poruka
141
Zanima me kakva stimulacija treba vasim partnerima da bi postigao punu erekciju? Brine me to sto mogu potpunu erekciju da ostvarim najcesce kroz direktnu stimulaciju, a vrlo rijetko samo kroz vizuelnu, dodire, poljupce i sl.

Hvala unaprijed na odgovorima jer mi stvarno mnogo znace.

... a bila sam i sa tipom kome je stimulacija bila da slusa i da govori neke seksi stvari... i sa jednim kome nije pomagala nikakva stimulacija ...bar kada je bio u mom drustvu :( tako da ako imas neke dileme, mozda je bolje da razgovaras sa strucnjakom/specijalistom...

razlichite ljude pale razlichite stvari...
evo, ovih dana u novinama chovek mozze svashta da prochita.
upropaste ti praznik.

sve dok ti se dizze, pa makar ga i kranom dizao, sve je u redu.
tako ja to barem mislim.

inache, meni bi dobro doshao neki kran...
izgleda da sam malo proshirila gabarite, zajedno sa vidicima. :D

Zanima me kakva stimulacija treba vasim partnerima da bi postigao punu erekciju? Brine me to sto mogu potpunu erekciju da ostvarim najcesce kroz direktnu stimulaciju, a vrlo rijetko samo kroz vizuelnu, dodire, poljupce i sl.

Moj mene samo ugleda. A k.... brige ne trpi. Ako stalno očekuješ nešto spektakularno, ili loše, ili si napet, pa to radiš reda radi, mrka kapa. Uživaj, bez razmišljanja o načinu. Ili traži novu partnerku. Ili uživaj na način na koji možeš i ne pravi pitanje zašto i kako. Opusti se. A i šta fali direktnoj stimulaciji?

Probaj bičeve i lance. Ako to ne upali probaj šutiranje, gaženje, šamaranje....
Ako ništa ne upali, probaj da promeniš pol.
Ako baš ništa ne pomaže postani filozof-kome su još potrebne žene, stimulacija, dizanje....

pa nishta!
upravo o tome se i radi....
zamisli da mu se digne svaki put kad pomisli na nju, ili vidi dobre sise ili shta god...
pa onda bi svi mushkarci ishli ulicom sa shlemom na glavi - ****** bi im non stop lupao o chelo....
ovako, treba malo trljnuti, pa da pochnemo... :D

:D:D:D Samo da ja ovoj mojoj to objasnim, posto ona misli otprilike cim se skine da ja treba da krenem u akciju (biva i to ali ga nekada treba malo protrljati). A problem je i to sto smo vrlo rijetko sami i to u ne bas idealnim uslovima tako da nikada nismo potpuno opusteni.

Poslednja izmena:

ja ne vidim u cemu je problem vazno je da ti imas zelju, volju i da te tvoja zenska privlaci...a dal ce ti se dici odmah il za 2 minuta koga je briga...;)
a tvojoj devojci objasni da moze ponekad da se desi da cim je vidis budes tvrd a nekad treba i malo muvanja, ako ona to ne moz da shvati onda ona ima problem sa svojom sujetom a ne ti;)

Back