- Poruka
- 525
reci Spermanta ,sta te muci ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da održim temu dok nam se Brata ladi...
A što ga banovaše, zna li se?
Da održim temu dok nam se Brata ladi...
A što ga banovaše, zna li se?
Primetio sam da wolim puno da slusam dewojke dok pricaju, uglawnom pricaju neka sranja ali to je totalno nebitno
ono sto je bitno je sto je to nekako skroz slatko, onako te njihowe pricice, i blizina, i miris aprfema, i onda onako wolim da ih slusam, i gledam im lice kako se menja, skroz onako imaju (uglawnom) lice koje sija sa nekim emocijama tako nesto
mnogo su slatke T_T
PA narawno da treba i to, ali slatke su mnogo. Onako zanimljiwo je da ih slusas kako imaju male mozgitje pa kao razmisljaju i osetjaju!
i mlakonje...
P.s mozda ovo ne pise Brqatislaw no ona njegova sto sa njim deli profil...sto nam jasno stavlja do znanja sta tj. koga voli.. :-D
Aha,u pravu si.Izgleda da je Anita vaskrsnula.
Primetio sam da wolim puno da slusam dewojke dok pricaju, uglawnom pricaju neka sranja ali to je totalno nebitno
ono sto je bitno je sto je to nekako skroz slatko, onako te njihowe pricice, i blizina, i miris aprfema, i onda onako wolim da ih slusam, i gledam im lice kako se menja, skroz onako imaju (uglawnom) lice koje sija sa nekim emocijama tako nesto
mnogo su slatke T_T
Pa i ti pričaš shranja i pričice su ti tako slatke,ne znam kako mirišeš, još nisam nabavila mašinu preko koje mogu da osetim nečiji miris,ali verovatno koristiš neki dobar parfem i imaš lice koje nekako sija emocijama.....
Bwaco jel si ti žensko?
Kad je Anita onda je zensko.A kad je mali Bwaca onda je....nesto izmedju.
Pa i ti pričaš shranja i pričice su ti tako slatke,ne znam kako mirišeš, još nisam nabavila mašinu preko koje mogu da osetim nečiji miris,ali verovatno koristiš neki dobar parfem i imaš lice koje nekako sija emocijama.....
Bwaco jel si ti žensko?
Koristim giwencxi play parfem
A jel?! ...eto sad smo i taj deo uklopili u sliku....tačno te osećam
i ja koristim givanshi
Samo i nije nesto parfem, mnogo je diskretan, to mi se ne swidja
Ai ispari posle jedno 3-4 sata, widecu da uzmem sada neki jaci.
Inace oseca se samo kada se bas priblizis osobi, stavio sam ga na swoju dew bio malo, i super je, ali samo kada je ljubis osetis xD. To je lose! (:
zasto zvucis kao gej?!
mnogo su slatke T_T
Samo i nije nesto parfem, mnogo je diskretan, to mi se ne swidja
Ai ispari posle jedno 3-4 sata, widecu da uzmem sada neki jaci.
Inace oseca se samo kada se bas priblizis osobi, stavio sam ga na swoju dew bio malo, i super je, ali samo kada je ljubis osetis xD. To je lose! (:
Bwaco, Bwaco... Pa, parfem se i stavlja da diskretno mirise... Da ga i osetis samo kad joj se priblizis... A ne da vonjas ko kurwa u ponoc...
Ma znam, ali bilo bi lepo da se oseca na recimo pola metra od tebe, tako da ga osete i ljudi koji stoje pored tebe, a ne samo neko ko te ljubi grli
mada sada se ja obicno grlim sa swojim drugaicama, i ljubimo se stalno xD. Tako da ono oseti se tada, osetice se sigurno, ali bih radije opet da je bar na pola metra, nzm koji parfem da kupim a da se oseca tako
da te cujem preko fona....ti postojis?!
Da, hoces? ako hoces posalji mi pp!