Pitanje je da li u danasnje vrijeme 21 vijeka vazno pravilo nevinosti ili djevicanstva? Zasto je to nekim patrijarhalnim muskarcima vazno, i da cak pitaju buducu zenu, da li je nevina.
U islamskim drzavama da. To se podrazumeva. No ovde nije bitno. Nekada bilo, odavno vise nije.Pitanje je da li u danasnje vrijeme 21 vijeka vazno pravilo nevinosti ili djevicanstva? Zasto je to nekim patrijarhalnim muskarcima vazno, i da cak pitaju buducu zenu, da li je nevina.
a daju 30.- evra za šivenje...Pa otirac vec imam ,normalno da se ceni nevino uzimaju po milion €
Zato što su patrijahalni, sam si odgovorio. Sem toga oni mogu propustiti divnu ženu zbog svojih zatucanih stavova.Pitanje je da li u danasnje vrijeme 21 vijeka vazno pravilo nevinosti ili djevicanstva? Zasto je to nekim patrijarhalnim muskarcima vazno, i da cak pitaju buducu zenu, da li je nevina.
pa ne znam..da li je to stvarno tako?Zato što su patrijahalni, sam si odgovorio. Sem toga oni mogu propustiti divnu ženu zbog svojih zatucanih stavova.
Dragi muškarci, nije bitno šta je vaša žena radila u prošlosti nego kako je sada vama s njom.
Ooooooooo, hvala ti, Bože, na pametnom čoveku!Zato što su patrijahalni, sam si odgovorio. Sem toga oni mogu propustiti divnu ženu zbog svojih zatucanih stavova.
Dragi muškarci, nije bitno šta je vaša žena radila u prošlosti nego kako je sada vama s njom.
Jesi li nekad masturbirao?ja sam Nevin
Jeste. Njena prošlost je njena stvar i što više budeš zadrt dobićeš manje iskrenosti.pa ne znam..da li je to stvarno tako?
nisam..a imam 18+ godinaJesi li nekad masturbirao?
Onda mora da imas mokre snovenisam..a imam 18+ godina
Slusaj, ako mi kaze da sam joj Ja taj, sudba, ljubav, horoskop, prosli zivoti, ovo ono.. P cekaj bejbe. Ko je taj Zoki?Neki muskarci su prosto zaostali jer ne mogu zamisliti da im je sopstvenu zenu, neko njusio.
nevina ili ne, bitno je da je maloletnaPitanje je da li u danasnje vrijeme 21 vijeka vazno pravilo nevinosti ili djevicanstva? Zasto je to nekim patrijarhalnim muskarcima vazno, i da cak pitaju buducu zenu, da li je nevina.
Onda oženi nevinu, da i komšiluk ima otirač.Pa otirac vec imam ,normalno da se ceni nevino uzimaju po milion €
Bice od tebe dobar monah.nisam..a imam 18+ godina