može
Poznat
- Poruka
- 7.900
pitanje je da li u današnje vreme 21 veka važno pravilo nevinosti kod muškarca? zašto je to nekim patrijarhalnim ženama važno..i da čak pitaju budućeg muža..da li je nevin.
šta?Zamisljam kad ga pita jesil nevin?
Da ga pita jeli nevin?Covjek bi se uvrjedio.
predivna temapitanje je da li u današnje vreme 21 veka važno pravilo nevinosti kod muškarca? zašto je to nekim patrijarhalnim ženama važno..i da čak pitaju budućeg muža..da li je nevin.
U stara vremena, su odvodili mladice kod prostitutki, obicno ocevi, tako da pravilo nevinosti kod muskaraca nikad nije postojalo...pitanje je da li u današnje vreme 21 veka važno pravilo nevinosti kod muškarca? zašto je to nekim patrijarhalnim ženama važno..i da čak pitaju budućeg muža..da li je nevin.
Polako... da li ti misliš da je tema UDAJA žene za nevinog muškarca?pitanje je da li u današnje vreme 21 veka važno pravilo nevinosti kod muškarca? zašto je to nekim patrijarhalnim ženama važno..i da čak pitaju budućeg muža..da li je nevin.
eh, šta on misli da znaš samoPolako... da li ti misliš da je tema UDAJA žene za nevinog muškarca?
Ili: ŽENIDBA muškarca sa nevinim čovekom?
A?
Tema "Ženidba sa nevinim čovekom" liči na gej brak
I ja mislim...eh, šta on misli da znaš samo![]()
Iskreno više volim kad su ljudi iskusni i znaju šta hoće i od sebe i od života i u krevetu.
Polako... da li ti misliš da je tema UDAJA žene za nevinog muškarca?
Ili: ŽENIDBA muškarca sa nevinim čovekom?
A?
Tema "Ženidba sa nevinim čovekom" liči na gej brak
pitanje je da li u današnje vreme 21 veka važno pravilo nevinosti kod muškarca? zašto je to nekim patrijarhalnim ženama važno..i da čak pitaju budućeg muža..da li je nevin.
Svi smo nevini aj provali da nismopitanje je da li u današnje vreme 21 veka važno pravilo nevinosti kod muškarca? zašto je to nekim patrijarhalnim ženama važno..i da čak pitaju budućeg muža..da li je nevin.
pa ako je nevin, sto dalje od njega.pitanje je da li u današnje vreme 21 veka važno pravilo nevinosti kod muškarca? zašto je to nekim patrijarhalnim ženama važno..i da čak pitaju budućeg muža..da li je nevin.
Tako je moja drugarica,jedva ga skinula s vrata.pa ako je nevin, sto dalje od njega.
jok, nego ce prve bracne noci da ga uci di je rupa.Tako je moja drugarica,jedva ga skinula s vrata.
Zar i to postoji? Nikad čula...pitanje je da li u današnje vreme 21 veka važno pravilo nevinosti kod muškarca? zašto je to nekim patrijarhalnim ženama važno..i da čak pitaju budućeg muža..da li je nevin.