zene

skinny-guy.jpg

Kao i zene...
Labilci. Oni koji misle da spustanjem drugih dizu sebe. Osobe koje krivicu i vruc krompir uvale drugima. Oni koji misle "sta ce svet da kaze" i umesto da zive svoj zivot, zive po tudjim sablonima i krojevima.

Poslednja izmena:
Kao i zene...
Labilci. Oni koji misle da spustanjem drugih dizu sebe. Osobe koje krivicu i vruc krompir uvale drugima. Oni koji misle "sta ce svet da kaze" i umesto da zive svoj zivot, zive po tudjim sablonima i krojevima.
E tako :ok: A i oni koji znaju i sta bi i kako bi al nemaju petlje da povuku potez,pa sve ostane na mudrovanju sa guzicce :)Oni koji traze koliko sami nisu u stanju da pruze.

Svi u ponekim situacijama mogu biti slabi, i muškarci i žene podjednako. Prosto, ljudski je, jer čovek nije kamena stena niti ljudska mašina (osim Menš Mašinea, dabome :p).
Stoga je izraz "slab muškarac" ilti "slabić" vrednosni sud uvredljive konotacije koju upućuje razočarana osoba čija su očekivanja izneverena iz bilo kog razloga.

Druga je stvar sa nekim drugim trajnijim ili manje trajnim stanjima ličnosti poput labilnosti, nezrelosti, određenih psihičkih poremećaja itd koji su objektivnog karaktera i koji u sebi ne nose uvredljivu konotaciju.

... sta je za vas slab muskarac?
u kojim situacijama i kakav?

Psihicka slabost. Neko ko gubi glavu pred problemima, za sve su mu krivi drugi, nikada ne preuzima odgovornost, nema milimetar samodiscipline, ima slabu volju koja je povezana sa depresijom...
Da, moga bih da kazem da je slab muskarac za mene zapravo depresivan muskarac.

Kao i zene...

za mene ovo

- - - - - - - - - -

Kad ljubi dupe jačima, a gazi slabije od sebe...

onaj sa kojim moze da se radi sta se hoce
u puno razlicitih situacija
ako me razumete
i ovo

Back