Žene

bird again

Elita
Poruka
16.610
Dragi muskarci, sta mislite da li vas vole zene I zasto vas vole?
Koje su to vase dobre osobine, a zbog kojih vas zene ne vole?
Pokusajte da budete iskreni.

Sta zelite da promenite kod sebe?
Da li ste nesto promenili zbog neke zene?

Poslednja izmena od moderatora:

Ja mislim da ih privlace muskost,hrabrost,vernost,mangupstvo..
Ja volim kod zena zenstvenost,intelekt,neznost, dobrota, eroticnost u krevetu i najvise od svega dugacak jezik koji ti nikad nece presutiti kad zabrljas,uvek istinu kaze.

Nezainteresiranost moze zenu eventualno da privuce jedino ako imas i neke dodatne kvalitete. Medjutim, ako te je genetska lutrija zaobisla, kao sto jeste vecinu nas moida, onda ipak moras da se potrudis, sa pretpostavkom da je vrlo moguce da ni tada neces nista uraditi. Naime, falicni incel moze da kulira osobu do drugog Hristovog dolaska, ali to i dalje nikom nece biti interesantno.

Nezainteresiranost moze zenu eventualno da privuce jedino ako imas i neke dodatne kvalitete. Medjutim, ako te je genetska lutrija zaobisla, kao sto jeste vecinu nas moida, onda ipak moras da se potrudis, sa pretpostavkom da je vrlo moguce da ni tada neces nista uraditi. Naime, falicni incel moze da kulira osobu do drugog Hristovog dolaska, ali to i dalje nikom nece biti interesantno.
Slazem se.

Ne znam da li me vole. Imam 24. godine, nisam do sada imao djevojku.
Ja ne vjerujem da bih se mijenjao radi djeovjke odnosno žene. Mijenjao bih se u smislu da to radimo zajedno, da prilagodimo svakodnevni život jedno drugom. Da se jedno mijenja nije normalno ni prirodno pod pretpostavkom da je sa momkom ili djevojkom sve u redu. Zašto bi se neko mijenjao radi životnog druga?

Vole me
Najviše u friendly smislu
A desi se i da im se svidim i partnerski
Verovatno je moj glavni adut duhovitost, zezanje, tako nešto (kada sam u elementu i raspoložen)

Menjao bih nekoliko stvari
Recimo... Voleo bih da sam hrabriji (u svakom smislu) , pozitivniji prema sebi, u stvari da budem iznutra prema sebi 109% pozitivan i iskren i da tako živim

S vecinom se u opste ne kapiram na prvu. I nema tu nikakvih emocija ni ljubavi ni mrznje, a posebne me obozavaju jer sam neortodoksan. I s tim tipom osobe bude fenomenalno.
Ali to je poseban tip i redak u ovoj sredini dok me vecina iritira i malo deprimira, poput neke upucene dosadne devojcice s kojom moram da sedim po kazni u istoj klupi. I ne, nisam onaj tip koji se smuva na kraju s njom.

vole me jer: sam samopuzdan i ostvaren, ja vodim one prate, jer sam lep i zgodan, jer sam intaligentan i duhovit, jer im cinim da se osecaju voljeno i postovano, jer sam zastitnik i sa mnom se osecaju bezbedno, jer sam nedostupan i misteriozan, delujem tajnovito a nisam, itd
Mrze me jer: znam biti ljubomoran
elem, ni majka rodjena me ne bi ovako nahvalila 🤷😅😂

Mene zene vole jer je setam levom rukom a desna slobodna ako zli napadaci napadnu da ka bum brate. Leva ljubavna, desna ubojito oruzje. I onda ona samo nasloni glavu na moje rame ko kuce i bude: mnjauu injauuu muoj muskarac. Muoj kuronya.

и још једна тема у којој отварачИЦА теме ич'не пише о теми ..

Back