Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
ovo nije trajna kategorija: )
Za mene jeste...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo nije trajna kategorija: )
Da se vencamo mi je isto toliko smesan-bapski.... :-)
Za mene jeste...
Zasto su zene losi vozaci.....>
-Zato sto tako cesto zveraju okolo pogledom i totalno ne prate situaciju na putu , vec odlutaju i rade mahinalno radnje
-zato sto obozavaju da razgovaraju mobilnim dok voze , prosto im zao da odbiju poziv koji prime u toku voznje
znaci momak sa mercedesom je trajna kategorija?
jos ako je dizel: )
Pazi ovog Patka što je muški šovinista. Žene su mnogo oprezniji vozači od mnogih muškaraca. Uostalom, muškarac nikada ne bi priznao da nešto ne ume ili nije siguran, a žena nema tih problema. A samim tim i nauči, dok ovaj stalno pravi probleme.
Greška.Ja,na primer uvek kad neko hoće da mi uvali neki posao,kažem da ne znam to da radim.Uvek puštam druge,bili to muškarci ili žene da urade šta nameravaju,čak iako sam 100% siguran da znam bolje.Uostalom, muškarac nikada ne bi priznao da nešto ne ume ili nije siguran, a žena nema tih problema.
To je suviše mali uzorak za bilo kakav ozbiljan naučni zključak, kao da su istrživanje radili srednjoškolci. A i Amerikanke nisu ni blizu reprezentativan uzorak za istraživanja o ženama, kad ih vaspitavaju da budu barbike.Evropljanke su, npr. samouverenije. I pritisak koji si opisao postoji, ali ljudi različito reuguju na njega. Za neke je to izazov.Prema mišljenju stručnjaka, kada su ljudi suočeni s nekim stereotipom o sebi, imaju još veći pritisak da stvar naprave onako kako treba i, usled silnog pritiska, veoma često se dešava da upravo zbog želje da budu bolje naprave grešku. Svako i najmanje neodobravanje okoline povećava mogućnost da žena u vožnji pogreši.
U istraživanju koje su sproveli naučnici sa Univerziteta u Kvinslendu učestvovalo je 168 žena, koje su bile podeljene u dve grupe. Ženama u jednoj grupi istraživači su rekli da žele da otkriju razlog zašto su muškarci bolji vozači, dok ženama u drugoj grupi nije bio rečen razlog ispitivanja.
Više od polovine žena u prvoj grupi, koje su bile pod pritiskom polne diskriminacije, kolima su udarile pešaka koji se pojavio na putu usled kompjuterske simulacije vožnje, što je skoro dvostruko veći broj prekršaja nego što je to bio slučaj u drugoj grupi.
B92.