Žene ubijaju iz ljubomore i posle višegodišnjeg zlostavljanja

Тема није о томе на који начин убити партнера а да се то не открије.:roll:

:zcepanje:

Pa dobro kad je vec krenula u tom pravcu......... :lol:

Ko zna koji su razlozi nju naterali da ga ubije. Mozda joj je pretio da ce i nju i decu ubiti, ako ga ostavi. Mozda nije videla izlaz iz te situacije, pa joj se pomracilo.

Pa nek' dobijem i C20, briga me, to je fakat.

Fakat je da sam ja dobijao C10 za ovakve stvari uz dodatne napade na pp,ali nije bitno.

Fakat je da su muskarci u Srbiji ugrozeni,u drugim zemljama drasticno,stoga onaj tvoj post moze biti samo delo nekog psihopate.

Fakat je i a ti poodrzavas masakriranja,u vezi slucajeva oko koga nemas blage veze.

Poznata si kao pristrasna,ali braniti masakr samo zato sto ga je izvrsila zena ponavljam moze samo psihopada.......gudbaj :dash:

Kad vec nema ludnica na krsti ja te stavljam na ignore.

Poslednja izmena:
Ova žena je prvenstveno ispala jako glupa. Da ga je samo ubola dvaputa, pozvala policiju i predala se prošla bi odlično. Dokazali bi da je on držao drugi nož, da je bilo u samoodbrani, da su deca bila tu pa je mogao i njih da napadne ... maltene bi ispala žrtva, više od pet-šest godina ne bi dobila a zbog dece bi je pustili i ranije. A sad pošto je raskomadala leš i odnela ga iz kuće ima da bude 30+ godina u zatvoru ili da je proglase za lujku i zatvore negde doživotno.

Zato ja stalno gledam kriminalnu hroniku,i ucim se na primerima drugih koje su varijante lose akoje dobre :D moze nekad zatrebati :D za nedaj boze.:D:D:D

Alo bre ljudi jel' vi čitate ovaj tekst iz uvoda u temu ?:dash::dash::dash:

Pa ova žena je UBILA i raskomadala muža i oca svoje dece...hej, nije to crtać , no živa istina :dash:

Ko njoj ili bilo kome daje pravo da UBIJE drugo ljudsko biće ????:dash:

Tu nema opravdanja , niti treba da bude milosti kada se bude izricala kazna.

Gde bi nas kao društvo odvelo ovakvo ponašanje , da svi uzimamo pravdu u svoje ruke...i što je najupečatljivije , kažu da je sasvim RACIONALNO odgovarala na pitanja i da nije psihički bolesna :eek:

Moj potpis bi bio adekvatan za opis ove domaćice : " Dokoni um je đavolje igralište":sad2:

Kako i stručnjaci rekoše, ovo ubistvo nije počinjeno čak ni u afektu...čak ni na to ne može da se vadi što je jedan život ugasila , a još dva dečija uništila...totalno uništila:evil:

Volontirala sam nekoliko meseci pri NVO, protiv nasilja u porodici, svačega se tamo i naslušala i nagledala i verujte mi da u bar 50% slučajeva , te navodne "žrtve" su same krive što su "žrtve"...namerno pod navodnicima jer su daleko od toga.:roll:

Ako dotičnoj , nije odgovarao taj čovek, ako je maltretirao iliti popularno i "transparentno" " zlostavljao", širok joj Dunav i ravan Srem...pravac Sud, razvod i idi begaj...al' 'oćeš đavola, ne bi ona da ispusti lagodan život, muževljevu peMzijicu, stan , kola , kućicu ...jerbo bi se onda morala i guza da oznoji i zaradi kinta za lagodan život, ahaM:roll:

Koji to bolestan, a njen um je smislio da može da ga sakrije , ovako isečenog u delove...i koji bolestan , divljački nagon joj je trebao da ga iseče i vozika u kolima sa sve rođenom decom u njima????:eek::sad2:

Ja ovo niti mogu da razumem , niti želim...žao mi je što je kod nas ukinuta smrtna kazna jer je ova ženetina iz naslova ozbiljan kandidat za istu.:evil:

Zene..muskarci..sve je to isto. Ljubomoru ne priznajem ni u najmanjem promilu. Uzasno mi je kad neko kaze: Potrebna je mala doza ljubomore. Nije potrebna,sta vise stetna je.

Pitanje ljubomore je pitanje sopstvenog ega. Onaj ko ne moze da prihvati da je blagosloven time sto je dobio kvalitetnu osobu pored sebe i proganja je ljubomorom..to je pitanje njegove snage i sopstvene nesigurnosti.

Mislim da zene nisu nista gore po tom pitanju od muskaraca.U svakom slucaju..ljubomora je zlo.:sad2:

p.s.

Ja sam od onih sto sa kosuljom ili farmerkama operem i novcanik..licnu kartu..kljuceve i ostali muski accessories..:mrgreen: A..znam da se to desava i mojim drugaricama..:)

Fakat je da sam ja dobijao C10 za ovakve stvari uz dodatne napade na pp,ali nije bitno.

Fakat je da su muskarci u Srbiji ugrozeni,u drugim zemljama drasticno,stoga onaj tvoj post moze biti samo delo nekog psihopate.

Fakat je i a ti poodrzavas masakriranja,u vezi slucajeva oko koga nemas blage veze.

Poznata si kao pristrasna,ali braniti masakr samo zato sto ga je izvrsila zena ponavljam moze samo psihopada.......gudbaj :dash:

Kad vec nema ludnica na krsti ja te stavljam na ignore.

:lol: Dobro, ja razumem da je tebi ponekad teško da shvatiš ono što sam napisala, ali statistika je neumoljiva. Svaka druga mentalno, svaka treća fizički zlostavljana. Od tolikog broja žena koje trpe teror zato što su fizički slabije, ekonomski nezaštićene, za očekivati je da se dese i ovakvi slučajevi. Naravno da ne opravdavam masakr, ali isto toliko ne opravdavam ni društvenu nebrigu za zlostavljane žene.

..............................................................................

Žene ubijaju iz ljubomore...da li to znači da se treba odmah razići sa ženom koja je ljubomorna?...koliko ih je uopšte koje nisu ljubomorne?...na ko zna šta i koga.

Што си се ти нашао погођен, овим случајем? :lol:

Жене убијају, како каже писац у мјузиклу Чикаго, из више разлога. Ево неких.
:zper:

JUNE
Now, I'm standing in the kitchen
carvin' up the chicken for dinner,
minding my own business,
and in storms my husband Wilbur,
in a jealous rage.
"You been screwin' the milkman,"
he says. He was crazy
and he kept screamin',
"you been screwin the milkman."
And then he ran into my knife.
He ran into my knife ten times.."
:lol:

U ovoj zemlji i nažalost, ne samo u ovoj, žene su ugroženija grupa od homoseksualaca i ostalih "nepravedno zapostavljenih". Prema statistikama svaka druga žena je mentalno, a svaka treća fizički zlostavljana. Pametnom dosta. I onda se čudimo kad neka jadnica koja trpi kombinaciju zlostavljanja raskomada siledžiju. Šta je tražio to je i dobio...od žrtve, kad već država nije mogla da reaguje i zatvori manijaka.

Slazem se sa tobom...Niko nije toliko lud da trpi zlostavljanja.:rtfm:

Nazalost u ovoj zemlji oni koji treba da imaju zastitu nemaju je.
Mnogo mi je zao tih zena,ali uvek se vodim jednom parolom:Kada muskarac prvi put udari zenu,on je kriv,za svaki sledeci put-kriva je ona.
Jer ko te tera da to trpis?
Nasilja ima u svim slojevima drustva.Cak i da ti trpis da te neko bije ,ok tvoje pravo,tvoj izbor ,ali ako imas decu i trpis nasilje u kuci-onda to nije samo nasilje nad majkom te dece nego i nad decom.A to je vec jedna sasvim druga prica.
Kada dododje do prodicne tuce,a umesa se policija,to kao da se nista nije desilo:confused:
Razdvoje ih,izgrde ih kao da su nemirna deca koja se tuku na velikom odmoru i odu:eek:
Imam takav slucaj un zgradi.:dontunderstand:
Umesto da privedu njega,napisu mu bar neku prijavu ili sta vec(nemam pojma o pravu),nju posalju na neki razgovor u centar za socijalni rad-manje bi bilo ovakvih tragedija.
Plus te zene bi verovatno shvatile ozbiljnost cele price i pobegle iz tog braka.
A ovako...svako radi sto mu volja :think:Onda se desi tragdija i svi se iznenade...Prosto ljudi kada se nadju u komplikovanom problemu iz kog vise nema jednostavnog izlaza biraju onaj najgori izlaz-u ovom slucaju zlostavljane zene ubistvo....
Meni najvise zao te dece:sad2:

pa kad ste dozvolile sebi da vas zastupaju lahkopostojeće feministikinje, ko da ste vi neme, koje su vam i natovarile bez ikakvog obrazloženja premnogo obaveza, i time učine još neravnopravnijim partnerima, ali ne sebi naravno....nego drugima....

izvinuces munjo-ne znam da l sam te bas najbolje razumela
ali
nismo mi dozvolile da nas predstavljaju nikakve feministkinje
niti smo neme..zato polako i dolazi do izjednacavanja prava
znas, to je kao kad bi' ja sad tebi rekla da si ti i uopste muskarci dozvolili
da vas predstavljaju nekakvi metrosexualci i gejevi(protiv kojih btw. nemam nista protiv dok nikog ne ugrozavaju) pa vam se zbog toga ne znam sta lose desava
mislim ne razumem..

izvinuces munjo-ne znam da l sam te bas najbolje razumela
ali
nismo mi dozvolile da nas predstavljaju nikakve feministkinje
niti smo neme..zato polako i dolazi do izjednacavanja prava
znas, to je kao kad bi' ja sad tebi rekla da si ti i uopste muskarci dozvolili
da vas predstavljaju nekakvi metrosexualci i gejevi(protiv kojih btw. nemam nista protiv dok nikog ne ugrozavaju) pa vam se zbog toga ne znam sta lose desava
mislim ne razumem..

ne, učinjena vam je istorijska nepravda kroz priču o nekakvoj "afirmaciji " i "ravnopravnosti" čime ste postale, praktično, pa ne bih da budem grub, ali marginalizovane...daleko više nego što ste mislile da ste bile..... i umesto vas govore drugi. koliko vas ima u evropskom parlametnu, a da to nije samo forma..dali su vam formu bez pokrića...ne može nikad da se napravi paralela sa muškarcima..ne približavaju vam se prava, vi verujete u približavanja jer su vam nametnuli ulogu podređenosti....dokle god vaš rad ne bude bio plaćen kao i rad muškaraca, a prošlo je gotovo 100 godin..nigde niste ravnopravne jer su vam podmetnuli kukavičje jaje da je ravnopravnost raditi u rudnicima i livnicama i da, naravno obavljate još hiljadu uloga i funkcija u životu..koje su i rodno tako podeljene da bi vas trebalo štiti i nagraditi, a ne kažnjavati...mislim, teško ćeš to da razumeš...jer se o tome ne govori....
tema je o ubistvima zlostavljanih žena...tu stvarno, šta sad, pa i muškarci ubijaju iz ljubomore, ali ne sekirom i teško bi se setili da truju ....

ne, učinjena vam je istorijska nepravda kroz priču o nekakvoj "afirmaciji " i "ravnopravnosti" čime ste postale, praktično, pa ne bih da budem grub, ali marginalizovane...daleko više nego što ste mislile da ste bile..... i umesto vas govore drugi. koliko vas ima u evropskom parlametnu, a da to nije samo forma..dali su vam formu bez pokrića...ne može nikad da se napravi paralela sa muškarcima..ne približavaju vam se prava, vi verujete u približavanja jer su vam nametnuli ulogu podređenosti....dokle god vaš rad ne bude bio plaćen kao i rad muškaraca, a prošlo je gotovo 100 godin..nigde niste ravnopravne jer su vam podmetnuli kukavičje jaje da je ravnopravnost raditi u rudnicima i livnicama i da, naravno obavljate još hiljadu uloga i funkcija u životu..koje su i rodno tako podeljene da bi vas trebalo štiti i nagraditi, a ne kažnjavati...mislim, teško ćeš to da razumeš...jer se o tome ne govori....
tema je o ubistvima zlostavljanih žena...tu stvarno, šta sad, pa i muškarci ubijaju iz ljubomore, ali ne sekirom i teško bi se setili da truju ....

delimicno se slazem, sa boldovanim u potpunosti, samo ne znam zasto mislis da cu to tesko da razumem, zar mislis da ja razmisljam samo o stvarima o kojima se govori?
ne slazem se da smo marginalizovane vise nego sto smo bile, ipak se klupko polako ali sigurno odmotava
a to da muskarci kad ubijaju iz ljubomore ne cine to sekirom ili otrovom, odnosno da zene to uglavnom cine na taj nacin naravno nije slucajno..

Poslednja izmena:
Muškarci leče svoje frustracije tako što biju žene. Žene, budući da su fizički slabije, svoje frustracije leče tako što ubiju muža. I jedni i drugi su puni frustracija i besa sa kojima ne umeju da izađu na kraj. Prostim jezikom, paćenici su i jedni i drugi. Ako mu se ne sviđa žena, put pod noge i traži bolje, a ne da je bije godinama. Žene isto, ako je muž bije, razvedi se. Još bolje ostavi ga kad te prvi put udari, a ne da ga posle kolješ na spavanju.

Back