Alo bre ljudi jel' vi čitate ovaj tekst iz uvoda u temu ?
Pa ova žena je UBILA i raskomadala muža i oca svoje dece...hej, nije to crtać , no živa istina
Ko njoj ili bilo kome daje pravo da UBIJE drugo ljudsko biće ????
Tu nema opravdanja , niti treba da bude milosti kada se bude izricala kazna.
Gde bi nas kao društvo odvelo ovakvo ponašanje , da svi uzimamo pravdu u svoje ruke...i što je najupečatljivije , kažu da je sasvim RACIONALNO odgovarala na pitanja i da nije psihički bolesna
Moj potpis bi bio adekvatan za opis ove domaćice : "
Dokoni um je đavolje igralište"
Kako i stručnjaci rekoše, ovo ubistvo nije počinjeno čak ni u afektu...čak ni na to ne može da se vadi što je jedan život ugasila , a još dva dečija uništila...
totalno uništila
Volontirala sam nekoliko meseci pri NVO, protiv nasilja u porodici, svačega se tamo i naslušala i nagledala i verujte mi da u bar 50% slučajeva , te navodne "žrtve" su same krive što su "žrtve"...namerno pod navodnicima jer su daleko od toga.
Ako dotičnoj , nije odgovarao taj čovek, ako je maltretirao iliti popularno i "transparentno" " zlostavljao", širok joj Dunav i ravan Srem...pravac Sud, razvod i idi begaj...al' 'oćeš đavola, ne bi ona da ispusti lagodan život, muževljevu peMzijicu, stan , kola , kućicu ...jerbo bi se onda morala i guza da oznoji i zaradi kinta za lagodan život, ahaM
Koji to bolestan, a njen um je smislio da može da ga sakrije , ovako isečenog u delove...i koji bolestan , divljački nagon joj je trebao da ga iseče i vozika u kolima sa sve rođenom decom u njima????
Ja ovo niti mogu da razumem , niti želim...žao mi je što je kod nas ukinuta smrtna kazna jer je ova ženetina iz naslova ozbiljan kandidat za istu.