exsit
Početnik
- Poruka
- 43
zar daska na wc solji netreba da je stalno podignuta?????

zar daska na wc solji netreba da je stalno podignuta?????![]()
Kako ko u svojoj kući u dogovori sa ostalim članovima porodice želi i uredi.zar daska na wc solji netreba da je stalno podignuta?????![]()
ne mora, ali u tom slucaju moras proci kurs ribanja wc-azar daska na wc solji netreba da je stalno podignuta?????![]()
Jedan 80-ogodišnjak u apoteci traži vijagru kako bi umirio babu. Apotekarka se oduševila:Cemu polemika oko daske. Moze i gore, moze i dole, zavisi k'o pisa. U zabludi si kad' promasis,onda mozgas da li je trebalo dignuti, naravno dasku, ili ne.
naravno, i po mogocnosti rub solje da bude zapisan.![]()
A kako čitati novine bez nje?Najbolje da je skinete...uvijek se natežete oko nje.
A kako čitati novine bez nje?
Svakom svoja daska ili još bolje svakom svoje kupatilo i mirna Bačka.
Lock.![]()
Bolje imati dasku, pa makr bila i p.... nego da kažu kako mi fali daska....E, to je već problem...
Jedan 80-ogodišnjak u apoteci traži vijagru kako bi umirio babu. Apotekarka se oduševila:
- Svaka čast gospodine. U vašim godinama...
- Ne zanosite se gospođice, treba mi samo da pogodim šolju, da me baba ne grdi.
Pa sta tu ne valja..vi spusite dasku i milina..ako zapiskimo istu onda je problem valjda![]()
Који њен део?zar daska na wc solji netreba da je stalno podignuta?????![]()
Kako ko u svojoj kući u dogovori sa ostalim članovima porodice želi i uredi.
Ma zar je i to bitno?
Znam ženu koja insistira na podignutoj dasci, jer mlaz vode kada pustiš vodu poprska dasku ako ostane spuštena.
Ne, nego i daska i poklopac treba da su stalno spušteni!![]()
pa ne bi se razlikovao od javnog wc-a ako je normalno zapishavati svaki put![]()