Zene u tangama

Poruka
19.512
Sta mislite, zene koje nose tange da li se one vise tangiraju kako ce izgledati pred deckom od onih koje nemaju srama nositi padobranke?
Kada pomislim na tange, na pamet mi padaju brazilske rasne tragedije i bijelkinje koje bi iz meni nekog nepoznatog razloga htjele biti poput tih rasnih tragedija.

To je kao da zivis u WC skoljci i ponosis se time.
Mislim da toga nema cak ni u Africi, vec iskljucivo u latinoamerickim govnarama od drzava.

🐈

ekvador7

Obećava
Poruka
70
zena koja pokazuje svoju seksualnost nije samo podsvesno/svesno znak da zeli seks, nego i da ga voli, a to drugo je mozda i kljucno, odnosno kada nesto zelis, trazis to obicno i volis, mada je ipak kljucno to da voli, a opet ima veze i sa egom, lakse ces doci do cilja bez odbijanja, i lakse ces biti uspesan-i u udvaranju i u krevetu-neko ko voli nesto bas bas nije nesto zahtevan, sto je opet isto bitno jako .

Paula

black cat
Moderator
Poruka
19.352
Ne znam kako mi promakla tema ! aaaaa

tange, da, bolje su brazilian, isto su tanke na guzi ali mi se manje uvlače među gluteuse
Ali se i u jednima i u drugima lepo osećam.. Za helanke su must, da se ne ocrtavaju, a ja te brazilke volim i na planinarenja.. slobodnije se hoda i tako

pamučne obavezno kada sam par dana kod kuće, noću zimi.. ali da se nađem sa tipom a nosim pamučne duboke gaćice nekako mi nije sexy. Mišjenje muških?

pantelija011

Aktivan član
Poruka
1.363
Ne znam kako mi promakla tema ! aaaaa

tange, da, bolje su brazilian, isto su tanke na guzi ali mi se manje uvlače među gluteuse
Ali se i u jednima i u drugima lepo osećam.. Za helanke su must, da se ne ocrtavaju, a ja te brazilke volim i na planinarenja.. slobodnije se hoda i tako

pamučne obavezno kada sam par dana kod kuće, noću zimi.. ali da se nađem sa tipom a nosim pamučne duboke gaćice nekako mi nije sexy. Mišjenje muških?
Misljenje:
Ne bih ti oprostio.
🤣🤣🤣