B
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
kety:Znate sta, ja kad budem matora ,sigurno cu upraznjavati sex sa mladjim frajerima...nekako mi to sad zvuci kao dobra ideja, i vrlo gotivna stvar.... a za sada, obrnuto... 8)
kety:"matora" je uslovno receno, znaci mogla bi poceti sa 35.... ali pod uslovom da nisam udata, onda cu sa 45.![]()
kosmopolit:kety:"matora" je uslovno receno, znaci mogla bi poceti sa 35.... ali pod uslovom da nisam udata, onda cu sa 45.![]()
super razmisljas 8)
kosmopolit:kakve to veze ima sex sa godinama
taja:
Kapris:taja:
Ja bih rekla da je MarimbA zensko :wink:Pozdravljam.
blondi:nekako mi to paše... više nego sa mnogoooo starijim... ipak je to fresh meat ,-)[/ :shock: :shock: :shock: quote]mogli smo se onda dogovoriti
svidja mi se tvoje misljenje,a koliko imas sad godina ako nije tajna ? 8)kosmopolit:kety:"matora" je uslovno receno, znaci mogla bi poceti sa 35.... ali pod uslovom da nisam udata, onda cu sa 45.![]()
super razmisljas 8)
billy:steta sto nisi blize !!!!!!blondi:nekako mi to paše... više nego sa mnogoooo starijim... ipak je to fresh meat ,-)[/ :shock: :shock: :shock: quote]mogli smo se onda dogovoriti![]()