žene, u poverenju

kakav je to psiho? dal je moguce....
ajde sada svi da se svadjamo i da se guramo kolima,bacamo nozeve jedni na druge(onako radi fore)......
sledeci put ako uradi nesto slichno, noga u medjunozje i pravac iza zakljuchanih vrata dok se ne ohladi....ko zna sta bi uradio od besa sto si ga shutnula,kada te zbog svadje obara kolima...
i pozovesh pandure i gotovo.....
ja ne bih precutala to zaista....ne udajemo se da bi nas neko tako gurao gazio udarao i slichno

Na stranu to da je ovde zapocinjanje terapije neophodno, nisam bas shvatila da ju je udario zato sto je zalupila vratima, vec da je udarac time objasnio. Sumanuto mi je i da ona pobegne, pravo pred komp i otvori temu.

ama nije sumanuto.
otvorila temu, al moralo da se sačeka na odobrenje i tema se pojavila tek pola sata kasnije
ona mislila da se tema nikada neće ni pojaviti i zapalila.
eto, to bi bio moj najverovatniji scenario..

Možda jjoj je bilo preko potrebno da se nekome požali a nije imala kome drugo. I za manje stvari može da bude neprijatno da se požališ nekome koga znaš ovako, u RL, a kamoli za to da ti je muž ubistveni psihopata.

Dobro je dok ne pocne da mu kuva caj od lijndera ..iz ljubavi..:mrgreen:

Svaka žena, ako želi da se zna ko je glavni u kući, treba da gaji Lijander, makar ga nikada i ne upotrebila, samo da se zna čemu služi, i da se ne oseti u hrani... Pa onda nekakav nasilnik, kad mu dođe da... lepo pogleda u Lijander, i smiri :mrgreen:se sam, da ga ona ne bi smirivala Lijanderom.

Muzevi nas tretiraju onako kako im dozvolimo. Da mu je odmah vratila (sto micaigoxi rece) medju noge ne bi mu vise palo na pamet...Ovako, moze mu se da sve svoje sumanute ideje isproba na njoj. Treba bezati od takvog muskarca ako ga ne moze drzati pod kontrolom.

Maratonci-sad%20mu%20nije%20nista,zgazio%20si%20ga%20k,o%20zeca.jpg

'el ima bunara u tvom kraju?

haha...boonar..al to je sloočajno.ubistvo....a ovo je pokoošaj ubistva...i pretnja.......inače...u par navrata sam čuo ozbiljne izjave da od nekih likova da im je najgora.....ubedljivo najgora stvar na svetu kad neko zaloopi jako vrata na njihovim aootomobilima... oni to ozbiljno misle......psiho....nema treće...ja bih bego da sam na tvom mestu........i sloopao bih mu aooto u odlasku....

Pa mene dusa zaboli kad mi neko zalupi vrata na kolima.U poslednje vreme sam kao ovi iz avio kompanija sto govore ljudima pri izlasku iz aviona :"Hvala sto ste leteli sa nama " poceo da govorim ,"molim te nemoj da lupis vratima" .Zene ( ne sve ) lupaju vratima,a neznam kakav im je to trip.Ona je sigurno znala to, da njen muz mrzi kada neko lupa vratima,a ona je sigurno kako bi se osvetila muzu namerno lupila vratima.A kod muskarca takav vid osvete izaziva veliki bes.
To je isto kad bi nekog muskarca zena prilikom svadje iznervirala,a on kako bi se njoj osvetio uzeo njenu najbolju haljinu i obrisao ruke umazane od ulja prilikom popravke kola.
A kada bi meni zena namerno zalupila vrata od kola,ja bih joj slomio omiljenu stiklu.Ona bi prosla bez fizickih povreda a osvetio bih joj se na taj nacin.

trazi da ti se izvini!!! ako ne budi jaka i razvedi se!!!!!
Ma jok samo nek nadje ljubavnika. :super: :lol:

Ja bi mu iz inata izgrebala auto ali da ne zna da sam ja... pa kad bi dosao kuci kukajuci:"jaoooo, neko mi izgrebao auto...:eek:" ja bi rekla:"ma nije valjda.:whistling:" a u sebi :mrgreen::super::mrgreen:
U koliko zlobe u tebi.... cccc. :think:

posle svadje sa mužem u kolima, zalupila sam vrata, stala iza auta a on je krenuo unazad da me uplaši i oborio me autom. Kad je izašao da mi pomogne rekao mi je da ne sme da se lupa autom da uđem u auto. Na to sam ja otrčala, sela u neki par nisam mogla da došem sebi.

Ove je isto kad se nesto iznerviraju pa on njoj picne samar. Nemam pojma sta da radis popricajte o tome, nabaci mu moralnu krivicu i gledajte da se to ne ponovi. A ako se bude ponavljalo.. e pa sama si birala. :lol: A i on isto. ;)

Back