Zene u crnom na grobu pedera

BUBREG U LOJU

Primećen član
Poruka
511
Jasmina Tesanovic registrovana lezbejka i blogerka b92 me je nacisto rasplakala.
Sav sam utucen i nemogu da dodjem sebi od tuge.
Svojim pisanjem o pederu iz Panceva kojeg je drugi ***** ljubavnik zadavio.
Elem Jasmina kaze da je taj mladi derpe bio tako dobar da je u sred autobusa povikao
" kako ste vi Srbi znojavi i smrdite necu imati sa kim da se tucam."
I iz protesta (verovatno sto mu smrdimo) trazio je jos za zivota da ga sahrane na
katolicko groblje.
I Tamo se sad redovno na godisnjicu na njegov grob okupljaju ove iz NVO zene u crnom.

Ljudi moji ja bi ovo odma pred evropski savet a bogami i pred Hag.
Nemozete vi Srbi da smrdite pederima odma higijenske sankcije.
To je povreda povelje o ljudskim slobodama.

Joj Srbijo majko sta si sve iznedrila.

Bubreg-a-oba.

Kako nema, ovo je izuzetno politicka tema, koja svedoci o tome kako je Srbija losa prema sexualnim manjinama. Siguran sam da liberalno-vestern blok na ovom forumu duboko saoseca sa problemima gay populacije u Srbiji, a nema sumnje da ce se i Natasa Kandic, Pera Lukovic i slicni promoteri "zapadnih vrednosti" tek oglasiti ovim povodom.

kami83:
A ko zna,mozda se otkrije i da je Vucic homoseksualac,uvek mi je bio sumnjiv sa onim usnama...

Интересантно ми је како неки овде коментаришу усне једног мушкарца... али опет, ко сам ја да судим о демократским тековинама наше лепе социј.. кх,кххх.. демократске домовине...

Dajte bre ljudi...GAY JE OK... :lol:

gayhk4.jpg

Ma jeste,potplatile je Kondoliza Rajs i Hilari Klinton da siluje srpsku nejac u Kninu,znam ja ,nije valjda da nisi citao tu najnoviju teoriju zavere Smilje Avramov :) Ali propao im je plan jer je Srbija puna izvornih i iskrenih patriota kao sto smo ti,ja,Dobrica Cosic,Pera Lukovic,Miki Maus i Deda Mraz...

slxh0.jpg

- Solidarnost protiv okupacije Palestine - U petak, 9. juna 2006, ŽENE U CRNOM su organizovale protesno stajanje na Trgu Republike - solidarnost sa anti-ratnim pokretom u Izraelu: Okončajmo okupaciju protiv izraelske okupacije Palestine.
Na fotografiji sa protesta:
Slavica Stojanović sa majicom na arpaskom "Lezbejke protiv okupacije",
Jasmina Tešanović sa majicom na arapskom i jevrejskom: "Kraj okupaciji",
Staša Zajović sa majicim “ASWAT - Palestinsko lezbejske organizacije u Tel Aviv-u, Izrael.”

Штета што немам неку већу фотографију да видите ове три "лепотице" које су сјајно уновчиле чињеницу да су лезбоси - дакле, код нас постоји и лезбос по занимању!

Strela:
Штета што немам неку већу фотографију да видите ове три "лепотице" које су сјајно уновчиле чињеницу да су лезбоси - дакле, код нас постоји и лезбос по занимању!

kakve god da su fizički, garant su premija u odnosu na radetu, pop-lazićku i jovanovićku...

Obersturmfuehrer:
gde se to registruju lezbejke?
ocu i ja da se registrujem

.::Rekonstrukcija Ženski fond - rwfund.org::.
Slavica Stojanović, direktorka, adresa: Narodnog Fronta 66, 11000 Beograd , telefon: +381 11 3620 592,fax: +381 11 3065 918, e-mail: office@rwfund.org; ...
www.rwfund.org/content/view/21/45/ - 27k - Cached - Similar pages

Ово ти је једна од адреса, а можеш и Лабрису да се обратиш, радо ће те примити. :lol:

Strela:

prostachki je uvlachiti nos u spavacu sobu dvoje odraslih ljudi...

serb_pagan:
prostachki je uvlachiti nos u spavacu sobu dvoje odraslih ljudi...
Али у том и јесте поента. Што то из спаваће собе - извлаче оне саме.

И, лепо рече Стрела - што су то своје лезбејство уновчиле.

Да је само у соби, а не за парадирање и извлачење неких других профита, и других циљева, никог, одиста не би било (нит би требало да буде) брига.

Back