Žene u crnom i obležavanje izgona Srba iz Krajine

Prihvataš sve ostalo što sam napisao osim da ja nisam mjerilo!Bravo

Не прихватам све. Рецимо, не прихватам да су "Жене у црном" у Србији нека савест.

А и нисмо се разумели: прихватам да ТИ ниси мерило, без обзира што си нешто убо.

Као и сваки класичан лицемер.

Znači, slažeš se da nisu Srpskinje ali su po tebi savjest Srba?
Da nisi ti malo popio?
Nisam im brojio krvna zrnca ili propitivao nacionalnost jer po tvojem narativu svi koji vole Srbiju na način koji ti nisi propisao su ustaše ili izdajnici,ali su državljani Srbije!Da nešto kriminalno rade davno bi završile u zatvoru a ja sam napisao samo svoje mišljene i stojim iza toga.

@wsox nisam ni govorio o tebi. Pitam ko je hrvatska savest i zašto je nemate?
A ja vam opet pišem isto po drugi put!NIJE tema hrvatska savjest već žene u crnom i moj stav!Nisam mjerilo ali ne braniš vašu savjest već čisto da mene ocrniš pa da vi izgledate bjelo i halal a Hrvat je svakako ustaša i treba ga smaknut i li ako ne to onda ocrnuti do kraja

recimo da je ovo vaša savjest!citiram nije moje:

Dragan Bursać: Godišnjica 'Oluje' će biti sramno obilježena nad kostima ubijenih Prijedorčana​

Dakle slavite vaše stradale na kostima ljudi koje ste pobili zato što su bili ne-Srbi!To može samo Zli!To je o čemu pišem i iza čega "žene u crnom"stoje.
@wsox nisam ni govorio o tebi. Pitam ko je hrvatska savest i zašto je nemate?
recimo da je ovo vaša savjest!citiram nije moje:

Dragan Bursać: Godišnjica 'Oluje' će biti sramno obilježena nad kostima ubijenih Prijedorčana​

Dakle slavite vaše stradale na kostima ljudi koje ste pobili zato što su bili ne-Srbi!To može samo Zli!To je o čemu pišem i iza čega "žene u crnom"stoje.

A ja vam opet pišem isto po drugi put!NIJE tema hrvatska savjest već žene u crnom i moj stav!Nisam mjerilo ali ne braniš vašu savjest već čisto da mene ocrniš pa da vi izgledate bjelo i halal a Hrvat je svakako ustaša i treba ga smaknut i li ako ne to onda ocrnuti do kraja

Шта си се узјебао? Ствар ти је проста: Србима, факат, фали савести. Али не можеш очекивати да ми лекције о томе слушамо од оних којима такође фали савести.

Ја од вас савест и не очекујем. Победили сте, са ваше тачке гледишта победа брише сва ваша срања, и она над Србима, и она над другима ( рецимо вашем "цвећу", којих сте побили сразмерно више него ми).

Зато, чак и кад си делимично у праву, не волимо да нам солиш памет. Оно, нико ти не брани да пискараш шта хоћеш, али не очекујеш ваљда да те прихватамо као Папу?

Back