žene - sudije

• Začetnik teme Začetnik teme totsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

totsi

Iskusan
Poruka
7.000
IMG-20260427-085413.jpg

anna key - nba

znači žena sudija i to ni manje ni više nego u naj elitnijoj ligi na svetu...meni je to nezamislivo. recimo do prije nekoliko desetljeća anna key bi na jednoj nba utakmici mogla samo biti cheerleaderica, oskudno odjevena sa onim šljuštećim navijačkim rekvizitima odradi točku za vreme tajmauta i to mi je puno prirodnije. a nikako sutkinja da bude!

sećam se ove nezgode
Fudbaler Herte Peter Nimajer napravio je prekršaj, nakon čega ga je glavni sudija, Bibijana Štajnhaus upozorila da ubuduće više obrati pažnju na terenu.

Nimajer se isuviše zaneo zaboravivši da je glavni arbitar žena, pa ju je dodirnuo po grudima.

Na njegovu sreću, Štajnhausova mu nije zamerila na gestu, naprotiv.

IMG-20260427-085413.jpg

anna key - nba

znači žena sudija i to ni manje ni više nego u naj elitnijoj ligi na svetu...meni je to nezamislivo. recimo do prije nekoliko desetljeća anna key bi na jednoj nba utakmici mogla samo biti cheerleaderica, oskudno odjevena sa onim šljuštećim navijačkim rekvizitima odradi točku za vreme tajmauta i to mi je puno prirodnije. a nikako sutkinja da bude!

Ја госпођицу видим у једној много изравнијој улози..

IMG-20260427-085413.jpg

anna key - nba

žene ne znaju da sude, ali zato sve žene znaju da osuđuju ... :manikir:

IMG-20260427-085413.jpg

anna key - nba

ruku na srce da nije lepa ne bi dobila posao

Back