mario80
Legenda
- Poruka
- 69.278
Ali gledaj barem zgodna da bude, ne moraš uvek da je gledaš u očidakle ako ozenis ruznu samo cistiliste i pakao preostaju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali gledaj barem zgodna da bude, ne moraš uvek da je gledaš u očidakle ako ozenis ruznu samo cistiliste i pakao preostaju
il ovaj radAli gledaj barem zgodna da bude, ne moraš uvek da je gledaš u oči
Čiste i prostatuPogledajte prilog 1634566
Žene su ti raj za oči, pakao za dušu i čistilište za džep - Izet Fazlinović
Zabole me da otvaram teme, ima Krstarica pametne moderatore da to rade.Ja se svakog jutra, čim otvorim oči, prvo pomoilim da će neko da otvori pametnu temu na Muškarcima, recimo ti. Onda vidim da niko neće pa moram ja kako znam i umem sa ovom limitiranom pameću.
Otvori ti pametnu temu, staviću je kao lepljivu da nikada ne izađe iz vidokruga.
pa šta ćeš onda ovde kod glupih?Zabole me da otvaram teme, ima Krstarica pametne moderatore da to rade.
volis kad ti gurne prst..Čiste i prostatu
Volim ako moze i jezik hahavolis kad ti gurne prst..
У праву је Ефендија Изет, ни ја то не бих боље срочио !Pogledajte prilog 1634566
Ружна у лицу, а згодна у телу, то је најбоља комбинација!Ali gledaj barem zgodna da bude, ne moraš uvek da je gledaš u oči
kakv kliše.Pogledajte prilog 1634566
kakv kliše.
hajde možeš ti bolje od ovoga!
Dovoljno je da ima dobre najlon čarapeKo iole misli da pored sebe ima dobru žensku, ona mora da poseduje upravo ta tri kvaliteta:
-Da mu bude raj za oči
-Pakao za dušu, ponekad
- I da mu "očisti " đžep!
To se u hladnim danima podrazumeva.Dovoljno je da ima dobre najlon čarape
Naravno da ne može.kakv kliše.
Saću. Obrati pažnju na sledeće teme koje ću da otvorim.kakv kliše.