Žene su rigoroznije sa 60+

Nekako se moram nadovezati na komentar

🤷🏻‍♀️
Poznajem u Spaniji dosta starijih osoba koje cugaju, ne paze na te stvari ,uzivaju maksimalno ali skoro svaki dan igraju tenis,golf,ljeti plivaju ,veoma fizicki aktivni 70 + i imaju seks. Komsija mi ima 82 godine i puno igra tenis,pozove nas ponekad na rostilj i to njegovo drustvo je sve 70+ ,komsija cuga isto ne znam za seks ali ovi malo mladji od njega tj 70 + imaju seks.

Poznajem u Spaniji dosta starijih osoba koje cugaju, ne paze na te stvari ,uzivaju maksimalno ali skoro svaki dan igraju tenis,golf,ljeti plivaju ,veoma fizicki aktivni 70 + i imaju seks. Komsija mi ima 82 godine i puno igra tenis,pozove nas ponekad na rostilj i to njegovo drustvo je sve 70+ ,komsija cuga isto ne znam za seks ali ovi malo mladji od njega tj 70 + imaju seks.

Aha ……

Uprava Krstarice rešila da se teši najboljim godinama pa ni za żivu glavu ne otvara 50+
Kao śto se sećamo iz mladosti, kad za nekog kažu da ima 50 odmah pomislimo nije greota ni da otegne papke.
Ok bar sam ja bio takav a i sad sam.
O 60 Srbin ne razmišlja.
70 je premija
80 Bingo
90 satanista ko zna šta drži u frižideru ili podrumu
100 obrnuo igricu

Baš zato što Srbin ne razmišlja o 60+ dolazimo do jednog momenta koji je itekako prisutan, koji se dešava, al nekako ostaje u drugom planu.

Žene su mnooogo probirljive sa 60+ nego sa 20+
Jbg, ovoj drugoj samo pokažeš kako imaš roze evro i odmah se zaljubi iskreno a ovoj prvoj ni kuća sa imanjem ne pomaže (sem ako je bez naslednika, tad se i ona zaljubi ko da joj 20+)

Žena sa 60+ mora pažljivo da proveri šta dobija potencijalnim muvanjem - najmanje želi da hrani gladnu guzicu a još manje da mu kupuje lekove i vuče do doktora za pod mišku.
Ima ona i svojih problema i istorijat.

Muškarci sa 60+ ne prihvataju da više nemaju mamac za prevaru. A opet ni oni ne žele očajne slučajeve koji bi samo da ulete u tudju gajbu.

Što rekoše mudri ljudi - svako vreme svoje breme i pitaj starist gde ti bila mladost eeee na petooktobarskim demonstracijama... e oa sviraj pištaljku ...
Zena od 60 moze samo da te zanima ako ste 30 godina zajedno ,cak i mnogo mladje

Back