Žene su emotivnije-dublje osećaju!

Ako si izjavila da lupetam , znaci da negiras ono sto sam rekao...Ja ne mogu da izvucem drugaciju poruku i logiku....
TI ne razumes POJMOVE koje koristis, odnosno ne koristis ih pravilno.
da bi mogao da diskutujes sa mnom, moras se drzati opste prihvacenog, ili strucno prihvacenog znacenja pojmova. pri tome ne mislim da sam po bilo cemu posebna kada to zahtevam, prosto se drugacije ne moze komunicirati.

i uzdrzi se tumacenja moje licnosti, psihoanaliza drugih ne ide ti nista bolje od pravopisa. razlog za to lezi u cinjenici da si subjektivan i neobrazovan, odnosno da imas rupicasto i povrsno "obrazovanje". da nisi nadmen i iskompleksiran bilo bi jednostavnije to ti predociti.

Kljucna demagoska recenica je da su osecanja tu da bi nas adaptivno promenila i prilagodila promenama u okolini....To je demagoska i lako zloupotrebiva teza , recenica i izjava.Ona moze da ostavi utisak da je istinita, jer se moze povezati sa psihologikom, a preko psihologike koja utice na emocije , eto nam bukvalistima veze adaptacije i emocije via psihologike....

A pravi biser je podela emocija na emocije normalnih i nenormalnih pojedinaca....
1. ta kljucna demagoska recenica je stivo psihologije na fakultetima... mozda je za tebe psihoanaliza i psihijatrija demagogija. ja ipak nalazim da je to naucna disciplina.
2. ne postoji podela emocija na emocije normalnih i nenormalnih pojedinaca, to ti nisi dobro procitao.

pa vecina zena jje hladna i proracunata
ne znam sta si tela da kazes sa ovim

Molim?! Nemoj da se vredjemo, ja napr. nisam ni hladna ni proracunata, moja mama nije, moje drugarice nisu... moj bivsi muz je bio hladan i proracunat pa nisam sve muskarce svalila u tu kategoriju iz dva razloga, prvi zato sto to ne bi bilo istina, drugi zato sto bi to bila prilicno plitka generalizacija. Jel ti mama proracunata i hladna? Ovim sam htela da kazem da prezirem glupave komentare.

Poslednja izmena:
mit,iz mog iskustva cak su cesce muskarci emotivniji od zena samo sto emocije manje pokazuju ili bolje reci pokazuju ih na drugi nacin.

Слажем се у великој мери, јер и мушкарци су веома емотивни, иако се понашају као да ништа не осећају. Боље речено, труде се да изгледају равнодушни, док жене то једноставно не умеју...

Back