- Poruka
- 18.738
Vrele pre i hladne posle....nemoj da zanemariš vremenski efekat.....
missim koji **** se kao naloze
bolje da su od pocetka droljeksi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrele pre i hladne posle....nemoj da zanemariš vremenski efekat.....
Istina ili mit?
Istina ili mit?
TI ne razumes POJMOVE koje koristis, odnosno ne koristis ih pravilno.Ako si izjavila da lupetam , znaci da negiras ono sto sam rekao...Ja ne mogu da izvucem drugaciju poruku i logiku....
1. ta kljucna demagoska recenica je stivo psihologije na fakultetima... mozda je za tebe psihoanaliza i psihijatrija demagogija. ja ipak nalazim da je to naucna disciplina.Kljucna demagoska recenica je da su osecanja tu da bi nas adaptivno promenila i prilagodila promenama u okolini....To je demagoska i lako zloupotrebiva teza , recenica i izjava.Ona moze da ostavi utisak da je istinita, jer se moze povezati sa psihologikom, a preko psihologike koja utice na emocije , eto nam bukvalistima veze adaptacije i emocije via psihologike....
A pravi biser je podela emocija na emocije normalnih i nenormalnih pojedinaca....
pa vecina zena jje hladna i proracunata
ne znam sta si tela da kazes sa ovim
mit,iz mog iskustva cak su cesce muskarci emotivniji od zena samo sto emocije manje pokazuju ili bolje reci pokazuju ih na drugi nacin.
Koliko sam ih ja upoznao - istina!Istina ili mit?
Šo volim ove forumašice sa bujnom maštom, pa posle mene optužuju......A muskarci PRODORNIJE osecaju......
posto je ovo tema tu tom smislusamo jedna u nizu slicnih koje Jelenkovicka postavlja
![]()
Šo volim ove forumašice sa bujnom maštom, pa posle mene optužuju......
U svakom slučaju![]()