Mi im damo kitu one picu ..gde je prednost,razlika ,il bilo kakvo prenamaženje tako sto nesto kao one daju posebno,pa sta bi bez nas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daMi im damo kitu one picu ..gde je prednost,razlika ,il bilo kakvo prenamaženje tako sto nesto kao one daju posebno,pa sta bi bez nas?
Каже да пица није ништа посебно у односу на ћевап.Šta je pisac hteo da kaže, јеbem li ga...
mi smo posebne cele od glave do peteMi im damo kitu one picu ..gde je prednost,razlika ,il bilo kakvo prenamaženje tako sto nesto kao one daju posebno,pa sta bi bez nas?
što ti onda još ne možeš da nađeš momka?mi smo posebne cele od glave do petei cinjenica da smo snalazljivije,mudrije a vi dostupniji od nas nam daje za pravo da nam se moze
![]()
Kad trazis nadjes-kad ne trazis ne nadjes,tupane.što ti onda još ne možeš da nađeš momka?
Опет ниси добра.Kad trazis nadjes-kad ne trazis ne nadjes,tupane.
napokon nesto novoKakva dubokoumna tema, baš osveženje.
aha, a sad si kao na pauziKad trazis nadjes-kad ne trazis ne nadjes,tupane.
Razlika je u tome što mi imamo jači seksualni nagon, u globalu, izuzetaka ima svuda, i samim tim smo u podredjenom položaju. Mada se i to menja, nekad su se muškarci udvarali mesecima dok su se one premišljale a danas kod mladih momaka je sve češće- hoćeš, hoćeš, nećeš, ne moraš, ima drugih koje će hteti.Mi im damo kitu one picu ..gde je prednost,razlika ,il bilo kakvo prenamaženje tako sto nesto kao one daju posebno,pa sta bi bez nas?
jok,konkurs je jos uvek u tokuaha, a sad si kao na pauzi![]()
Каже да пица није ништа посебно у односу на ћевап.
Da istina 100%..Razlika je u tome što mi imamo jači seksualni nagon, u globalu, izuzetaka ima svuda, i samim tim smo u podredjenom položaju. Mada se i to menja, nekad su se muškarci udvarali mesecima dok su se one premišljale a danas kod mladih momaka je sve češće- hoćeš, hoćeš, nećeš, ne moraš, ima drugih koje će hteti.
To sam i hteo reci ,,dao bog zena ogroman izbor pa ako nece i nemora,i da oce kasnije ko jeNajveći paradoks svemira je kako su žene ubedile ceo svet da one ne traže seks i kako je to nagrada za muškarca, a one uživaju pet puta više.