Zene,stvarno ste veoma dosadne!!!!!

*misutka*:
Tommy_V:
nanuska:
Lepo rece koka-koja si ti zena sa 22 god., imas ti jos sestro da se "naradis" da bi bila zena. To sto uvek imas vise frajera ne cini te zenom, veruj mi. Zenom te cini bas jedan muskarac. A odakle ti ideja da sve zene kukaju. To nije istina. Ako si ti euforicno resila da budes pozitivna, to je super ali ne moras da budes tako gruba prema sopstvenom rodu. Osim toga, problemi sa muskarcima nemaju nikakve veze sa izgledom. Mada...volela bih da ti zadrzis taj stav. JOs nesto. Ne volim zene koje su zadovoljne svojim izgledom tj. veoma sujetne, a nisu se bas propisno pogledale.

Znao sam da nije dovoljno sto smo ljudi - moramo da se delimo na vanilice i krofnice....

Pa ako baš mora ja bih da upišem glas za krofnice
ma važno je da smo kolačići...

Ovaj topic je star 1,5 godinu, ako ne i vise...
Nastao je u periodu kad je ZK bio preplavljen topicima u kojima su zene samo kukale jer su ostavljene, jer ih taj neko ne voli, a one umiru za njim i sl...
Dakle, reagujete na izjavu djevojke, a da uopste niste upoznate s tadasnjom situacijom na ZK...

Btw. obavezna registracija odavno je ovdje uvedena...

Gazdarice potpuno je nebitno kada ali šta i kako je rečeno ono što je rečeno tim postom...mislim baš uteši sve te nesrećne žene...
Nisu sve žene iste A kada mi žena kaže da su sve žene iste, šta muškarci da misle/kažu...brrrr..neću ni da mislim o tome...
Ma nije njoj do drugih,važno je da nam se ona pohvalila da ona nikada nije imala problema sa strijama i muškarcima itd.
...ali, pitam se, šta će ova devojka kada njoj dođe žuta minuta?
a da, žene koje "ulažu u sebe" nikada ne pate...

U ovom konkretnom slucaju, ne bih se slozila da je nebitno, upravo zato sto se tada na ZK, prakticno nista drugo nije moglo procitati...
I, upravo zato sto nisu sve zene iste, bespomocne i raskukane, a slucajni citalac u to vrijeme, mogao je bas takav utisak steci...
Ja licno smatram da je ponekad bolje nekog dobro prodrmati, kako bi se trgnuo iz letargije i samosazaljenja, nego mu stalno dodavati maramice da brise suze...
Ali, dobro, svako ima svoje...

joj...ne mislim ja da ne treba ljude ponekad prodrmati...ali način ove devojke/žene mi je malo...glupav...

kome je bolje?
ma njoj je najbolje...ona je carica...he he
ali ajde da joj malo damo vremena da malo još odraste pa da vidimo kako će gledati na te stvari kasnije...

uzgred, sve žene kukaju? ...svarno bezveze

Gazdarica:
U ovom konkretnom slucaju, ne bih se slozila da je nebitno, upravo zato sto se tada na ZK, prakticno nista drugo nije moglo procitati...
I, upravo zato sto nisu sve zene iste, bespomocne i raskukane, a slucajni citalac u to vrijeme, mogao je bas takav utisak steci...
Ja licno smatram da je ponekad bolje nekog dobro prodrmati, kako bi se trgnuo iz letargije i samosazaljenja, nego mu stalno dodavati maramice da brise suze...
Ali, dobro, svako ima svoje...

8) Uz svo uvazavanje stava "Gazdarice", mene su na obuci za hranitelje, iz psihologije, ucili da NIJE SRAMOTA PLAKATI... Nije za decu, a boga mi ni za odrasle, i majke se strasno ogrese o svoje sinove kad ih uce da su suze samo sa DEVOJCICE... Verovatno su zene svoj kutak shvatile kao rame najbolje prijateljice gde mozemo, ponekad, da se site isplacemo... Nazalost, nismo sve najbolje, najvitkije i najzgodnije, poneke od nas imaju celulit i strije (mozda jer su rodile troje dece?!), nemamo sve po tri muskarca oko sebe (udate smo pa bi bilo malo nezgodno!!!)... I makoliko ulagale u sebe, sve imamo "zutu minutu", kad nam treba neko da nas saslusa... Ukoliko za to ne sluzi, ovaj Forum bi trebalo prekrstiti u "JA VOLIM SAMO SEBE, SVOJU PREDIVNU SEBE...".

JESIKA:
Pa,zar je moguce da su sve zene stvarno iste!Da se razumemo i ja sam zena , imam 22god , nisam ni narocito pametna ,ni lepa ali nikad nisam imala problema ni sa muskarcima , ni celulitom ,ni strijama i td.Uvek imam decka i bar trojicu pored ,studiram , radim , i vezbam ,i da , imam svoje prijatelje , zabavu , ali mi se bre ne vrti zivot oko jednog muskarca !Dosta bre kukanja , ulazite u sebe , karijeru , izgled i dobro se zabavite a muskaraca ce biti!!!

Malecka, zenska sujeta je opaka stvar. Svaka od njih bi ti oprostila i vitko telo, i godine, i materijalnu nezavisnost, i muskarca za primer. Ono sto ti ni jedna nece oprostiti je svest o sebi i zivljenje sa istom, bez potresa i sa voljom za rad na sebi, takvoj kakva jesi.

Stvarno ne znam ko je ovaj dilerduse ali trenutno je najzanimljivija licnost za citanje.
Gazdarice, apsolutno se slazem sa tobom. Za ostale, istina je da se neko vreme u 2003oj ovde moglo stvarno svasta procitati, ja sam se prosto shokirala koliko ima nesrecnih zena na gomili, u isto vreme! Mislim da je post ove devojke isprovociran bas time. Glupo je zamerati i njoj sto je, kako je Gazdarica vec rekla, imala nameru da ih malo prodrma i zenama koje su zaista nesrecne i koje onda takvo 'drmanje' shvataju kao sebicnost, bezobrazluk i najobicnije hvalisanje. U takvoj situaciji retko ko i shvati na nacin na koji i treba. U svakom slucaju, mislim da nije mislila nista lose. Ali u zadnje vreme ionako primecujem da ovde, i time ne mislim samo na podforum zenski kutak, vec citav forum krstarice, ne daj boze da kazes da si sretan i zadovoljan, odmah krece hrpa uzasnih uvreda na tvoj racun, ruganja, podsmejavanja...tipican primer je tema Ljubav i brak na podforumu Ljubav i seks. Ko god da se javio i rekao da je sretan poletelo je drvlje i kamenje na njega jos posebno od zenskog dela drustva. Tako da pocinjem da mislim da ovo sto je dilerduse rekao itekako ima smisla.

Verujem da svako ima svoju slobodu izbora. Ima pravo da se zaleti, predvidi stvari i u datom momentu ih izmeni.Mislim da zene koje rade na sebi itekako pate, samo sto nisu robovi te patnje, nego je koriste za dalji razvoj( zapravo to je moje iskustvo) Meni je ovako bas dobro.

dilerDuse:
JESIKA:
Pa,zar je moguce da su sve zene stvarno iste!Da se razumemo i ja sam zena , imam 22god , nisam ni narocito pametna ,ni lepa ali nikad nisam imala problema ni sa muskarcima , ni celulitom ,ni strijama i td.Uvek imam decka i bar trojicu pored ,studiram , radim , i vezbam ,i da , imam svoje prijatelje , zabavu , ali mi se bre ne vrti zivot oko jednog muskarca !Dosta bre kukanja , ulazite u sebe , karijeru , izgled i dobro se zabavite a muskaraca ce biti!!!

Malecka, zenska sujeta je opaka stvar. Svaka od njih bi ti oprostila i vitko telo, i godine, i materijalnu nezavisnost, i muskarca za primer. Ono sto ti ni jedna nece oprostiti je svest o sebi i zivljenje sa istom, bez potresa i sa voljom za rad na sebi, takvoj kakva jesi.

:? :roll: 8) Samo sam laik, i to ponavljam, ali muka mi je od tih fazona tipa one, toliko prihvacene serije, "Seks i grad", kao sve je O.K., kao ma super smo-obozavamo sebe i super se provodimo, a ordinacije njihovih psihoterapeuta pune...
Isticanje sebe u prvi plan na ovaj nacin:"...Uvek imam decka i bar trojicu pored ,studiram , radim , i vezbam ,i da , imam svoje prijatelje , zabavu ..." ili mozda ovako "...nikad nisam imala problema ni sa muskarcima , ni celulitom ,ni strijama i td.... (uzgred itd. se pise zajedno, cak i kad imate 22 godine...a valjda je normalno da tada nemate celulit i strije?!), opasno mi "mirise" na potiskivanje "brda" kompleksa...
Oprastamo, dakle, mi "Jesiki" i godine i vitko telo i to sto vrti muskarce oko malog prsta, oprastamo joj naravno i neiskustvo, normalno za njene godine, koje je nateralo na ovakvo "pametovanje", ma oprastamo joj sve (sta god to bilo...), ali da li ona zaista moze SEBI da oprosti komplekse koji su je naterali na ovako krute stavove?!
:wink:

prvo, meni ne smeta to što je mala zadovljna sobom ...
ali, da je rekla imam strije pa šta ne kukam zato nije svet propao zbog toga bla bla bla onda priča o ženama koje kukaju bez potrebe zbog svake gluposti umesto da se suoče sa tim problemom i rešavaju ga, stoji ali ovako je glupo...
tvrdim, mala je htela da se pohvali da je super i iznad svih onih dosadnih ženturača koje kukaju i koje su preplavile forum onih dana....

Nina, vidis, kad sam ono rekao, mislio sam na gomilu takvih koje zaista postoje, ali nigde nisam naveo da tebe prepoznajem medju njima. Zao mi je sto si se ti sama prepoznala. I da, gomila zena joj ne bi oprostilo kada bi saznale da iza njenog vidjenja ne stoje kompleksi. Cak im je to nezamislivo, zato su reakcije takve. Pozdrav Nina.

1.sit gladnom ne veruje
2.sit je nekad sit zato sto je bio vredan i pametan, pa nabavio hranu...
a nekad zato sto je sve dobio servirano..
3.gladan je nekad gladan zato sto je bio glup i lenj, pa je cekao servirano, a nije dobio, pa kuka..
a nekad jer zivot nije svakom isti, i ne dobije svako isti teret...
4.nekad smo siti, nekad gladni, nekad pametni i vredni, nekad glupi i lenji...nekad kukamo, a nekad se hvalisemo...treba ipak proci neku kilometrazu da bi uoste mogao pricati o tome...

dilerDuse:
Nina, vidis, kad sam ono rekao, mislio sam na gomilu takvih koje zaista postoje, ali nigde nisam naveo da tebe prepoznajem medju njima. Zao mi je sto si se ti sama prepoznala. I da, gomila zena joj ne bi oprostilo kada bi saznale da iza njenog vidjenja ne stoje kompleksi. Cak im je to nezamislivo, zato su reakcije takve. Pozdrav Nina.

Uopste me nisi skapirao, ali nije bitno :)

Ja sam muskarac!!! :x

A sta kao niste dosadne!??! Samo kukate, cmizdrite i sazaljevate se... budimo iskreni, mi se trudimo oko vas i glumimo da ste nam zanimljive samo dok vas ne odvucemo u krevet.. :lol: nista lakse ako mene pitate, nema zene koja nije podlozna komplimentima i povladjivanju.. :wink: imate srece sto po prirodi nisam svaler inace bih vas sve redom krvnicki razvaljivao od kuu.. uuku lele vidi koliko je sati, moram da idem.. caos! :lol:

Steffan:
NenaS:
Steffan:
Zene su dosadne *****!! Yebite ih... :lol:

:lol: :lol: :lol: Opet su te "cike u belom" pustile da malo surfujes Internetom?...Mora da si bio mnogo dobar...

:lol: a-ha, pogotovo prema medicinskim sestrama.. :P ludaci su zavijali celu noc dok sam jednu besumucno tucao u wc-u... hahahahaah :lol:

:( :( :roll: :wink: Pa, moracemo da im kazemo da terapija ne deluje i da te opet vezu, postajes agresivan...

Back