- Poruka
- 54.052
Ноуп.pa i tacno je,sigurno da te privuce nesto na nekome fizicki..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ноуп.pa i tacno je,sigurno da te privuce nesto na nekome fizicki..
Ма знам, ал он се укопао у ров па сам ја ископала на другој страниNema tu generalizacije, svaka zena je prica za sebe.
Znam neke koje otkinu na cisto fizicku lepotu i zele odmah da dignu noge, a znam neke kojima je potrebno nesto drugo da ih podstakne.
Meni sve ove teme "sta zene vole" i "sta muskarci vole", imaju isti odgovor: vruć hleb i ajvar.
A jos nisam video nekoga da je to odbio![]()

PRE nego sto dodje do mentalnog mecovanja
Не. Никад ме није привукао изглед.PRE nego sto dodje do mentalnog mecovanja
Znaci hodas ulicom i svi izgledaju isto , kako uopste razlikujes ljude ?Не. Никад ме није привукао изглед.
Ноуп, сви изгледају различито али непривлачно, у смислу да овлажим на нечије бицепсе или задњицу.Znaci hodas ulicom i svi izgledaju isto , kako uopste razlikujes ljude ?![]()
ne mislim ni ja na to,nego tipa privuce te neki specifican deo.. sto je neko meni rekao,privlace ga moje rupice oko ustaНоуп, сви изгледају различито али непривлачно, у смислу да овлажим на нечије бицепсе или задњицу.

Znaci stavim dva duhovita lika sa savrsenim personaliijem ( ili kako se vec to kaze ) ispred tebe , jedan je debeli lik od 155cm i faca mu je polu iskrivljena , drugi izgleda lepuskasto i normalno , po tebi nema nikakve razlike u privlacnosti izmedju njih dvoje ?Ноуп, сви изгледају различито али непривлачно, у смислу да овлажим на нечије бицепсе или задњицу.
I ja sam dobio isti kompliment od mnogih devojaka. sto je neko meni rekao,privlace ga moje rupice oko usta![]()
takvi smo mi jarici,da nas pojedesI ja sam dobio isti kompliment od mnogih devojaka![]()

Ajmo zenke , anoniman forum , budite iskrene
Ako sam nesto izostavio dodajte same![]()
Nemas pojma kolko si srecan samo bi bedu sebi natovario na vratZenama uluga igra samo lova i to je to.
Mene svaka odjebe cim vidi da nemam 5000 eur mesecno.Djaba drugi atributi samo ih sigurnost zanima.
Ma pusti to to I meni rekla cura....A onda me pocela gristi pa Sam se morao odsmiritiza sad nemam sta da ti odgovorim ali za prethodnog-privukla me je ta neka smirenost,lagana energija,tolerancija..valjda ono sto meni fali.. za fizicki izgled stvarno ne znam..
Sta bi dodao/la ?glasački listić je nepotpun.
hahaha bratebrate citajuci zenske ovde rekao bih da se ni jedna ne hebe..svaka prvo analizira tipa, ceka ne prvo, ne drugo vec trece vidjanje, morao da je procitao barem pola ruskih klasika, da ume da napise pesmicu i obavezno da citira sopenhauera.
Ovo je realno jedna od najvecih zabluda , zene koje su u vezi sa matorim ruznim bogatasima su u toj vezi zbog love , ne zbog seksualne privlacnosti , cista biologija.Mecka u garazi najvise.
Vecina ih svakako ne moze doziveti orgazam penetracijom tako da onda im je svejednoOvo je realno jedna od najvecih zabluda , zene koje su u vezi sa matorim ruznim bogatasima su u toj vezi zbog love , ne zbog seksualne privlacnosti , cista biologija.
Kako, molim?! Sta rece? Vrat? U kom smislu - vrat? Na koji nacin?- vrat
Pa zasto onda sve traze, zele, cene i vole kad je veliki, majka mu stara?Vecina ih svakako ne moze doziveti orgazam penetracijom tako da onda im je svejedno
Kako, molim?! Sta rece? Vrat? U kom smislu - vrat? Na koji nacin?
Moze li neki vizuelni primer toga?
na pocetku ti je zanimljivo da drndas nedostupno,vremenom i to dosadinajvise ih privlaci odjeb
Не постоје два метално иста типа. И нико није савршен, али има тај вајб који је и мој.Znaci stavim dva duhovita lika sa savrsenim personaliijem ( ili kako se vec to kaze ) ispred tebe , jedan je debeli lik od 155cm i faca mu je polu iskrivljena , drugi izgleda lepuskasto i normalno , po tebi nema nikakve razlike u privlacnosti izmedju njih dvoje ?