Жене, шта је за вас добар *ебач?

Kada ume da izazove u meni submisiju. Onu prirodnu, želju da tada budem njegova i da mu udovoljim.
Nisam to srela često, zapravo je vrlo retko. A vrlo je napaljujuće.

Ne radi se samo o tome da je dominantan kao ljubavnik, jer ima onih koji se tako postave, a meni ne paše, već se prosto desi da se spontano postavimo u odnos koji prija oboma. To je onda za mene dobar ljubavnik.

Plus, naravno, i želi i ume dosta puta da se dohvatimo.
Podstaknuti submisivnost kod zene se radi na duhovnom planu. I da, ne mora da tretira muskarca kao nekog dominatora njenih vrelih poriva, vec da nauci kako da uziva u svojoj submisivnosti, jer samo tada muskarac moze da joj izvrne beonjace.

U prevodu, nije isto kada pocnu sa petingom da je on razvaljuje od batina kao seoska dzukela, vec da joj ne dozvoli da bude kul i opustena vec u fazi iscekivanja kao zivotinja kada pocne sezona lova.

A to ne ume svako.

Mogu objasniti na nekoliko nacina, ne znam koji vam vise pase.

Prvi bi bio filozofski, gde iz zeninog duhovno prikrivenog mazohistickog poriva koja iz prvobitne hostilnosti polako vremenom prerasta u anksioznost prisustvom jaceg stresora u vidu muskog partnera koji je po pravilu negativno polarisan. Njen mazohizam onda postaje ogoljen, jer je sadizam stresora podstice na sopstvenu virulentnost koja vremenom prekomernim uzivanjem prelazi u najcistiju patogenost.

Drugi bi bio intimniji, sa diskrecionim pravom kojim ljudi pokusavaju da se izbore sa sopstvenim mazohizmom postavljajuci pitanje drugima sta misle o njihovom, a pritom misleci iskljucivo na sopstveni. Sadizam njihove ne tako retke reakcije je uvek u konceptu mentalne onanije da se prikrije prava sustina unutranjeg sukoba zasto se radi suprotno od onoga sta smo, a sustinski smo nesto sto verovatno ne zelimo da budemo. Aksiom je vezan izkljucivo za psihogene faktore kada zena naprimer svojom sibom mazohizma amaterski neuspešno pokusava odglumiti sadistu.

Treci bi bio mozda onaj pravi, gde ako neki muskarac vredi kao covek zena ce biti cak i mazohista i trpece mnoge stvari. Sigurno nece trpeti nasilje ili ortodoksne lazi koje joj se serviraju, nece trpeti mentalni teror svakog dana koji moze da se odrazi na decju psihu ako su deca u blizini, nece trpet 24 casovni nadrkan karakter i njegovu suvu principijelnost iza koje nema nicega osim prazne supljine nicega, nece trpeti ni njegovo sedenje na dve ili tri stolice, nece trpeti cak ni otvoreno flertovanje sa svim zivim zenama u okolini, ali ce trpeti ono sto ima veze sa njenim mozgom ili onim malko nize kao sto rade na uvrnut nacin makijavelisticki mazohisti oba pola po prirodi zbog svog svastoderskog erotskog karaktera.

Drugi nas ne moze preoblikovati od onoga sto smo u sustini, moze nas samo probuditi i otvoriti nam neku novu spoznaju, a i to je za jedan zivot mnogo.

Back