Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 46.323
Жени буде добро кад глиста побесни. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravomož da bude ne mora da znači
Valjda onaj sto ce da cepa dva sata.
Više od dva puta da svrši, misliš tri orgazma jedan za drugim ?Pretpostavljam kad svrsi vise od dva puta![]()
Ti jesi? Mislim na zenski or?Više od dva puta da svrši, misliš tri orgazma jedan za drugim ?
Kakvi su to orgazmi, kada se energija tri puta prazni?
Cenim da niste iskusili pravi orgazam.![]()
Al si se raspisao.Топлота вагине је у ствари стимуланс који треба да испровоцира што бржу ејакулацију, а са друге стране нам се намеће да однос што дуже траје како би жена оргазмирала тј. и она била задовољена тако до њена природа истовремено и провоцира и обавезује што значи да наш Дугомир мора да се адаптира на обе ситуације и с обзиром да је понављање мајка знања гланс пениса након сваког односа постаје све мање осетљив тј. кожица која обавија капицу постаје све дебља те су нервни завршеци мање осетљиви тако да може дуже да буде у ерекцији (али све зависи од дебљине пениса и ширине вагине, тањи пенис и шира вагина логично стварају мањи притисак на гланс па мушкарци из тог искуства и немају неке бенефите у циљу смањења осетљивости), што све даље имплицира да бити добар хебач није само ствар дужине трајања, јер управо рекосмо да кроз искуство тј. кроз већи број понављања свачије тело може да се адаптира на дужи секс. Па шта је то онда оно главно што за вас чини доброг *ебача осим искуства и дужине трајања јер очигледно постоје мушкарци који иако су искусни и иако могу дуго немају увек епитет "доброг хебача" ? Ајде будите храбрије бар на једној теми, пустите бар једну тајну у етар..или ће опет мушкарци да одговарају уместо вас. Која сада не одговори нека вечно ћути
![]()
Zavisi od zene i komptabilnosti sa musakracem al ima zena koje dozivlajvaju,desava se cak i prvi i produzen jedan za drugim..al po tvom pisanju o ovoj temi skapirao sam da ti to nemozes shvatiti.Više od dva puta da svrši, misliš tri orgazma jedan za drugim ?
Kakvi su to orgazmi, kada se energija tri puta prazni?
Cenim da niste iskusili pravi orgazam.![]()
Pa el on ebe il ti lomi kičmu?Dobar je onaj iebač posle koga ne možeš da hodaš neko vreme
ajde ne pretjerujPa el on ebe il ti lomi kičmu?![]()
Nisam žena, zato se ograđujem, postoje kažu više varijanti, tipova, podtipova i šta ti ja znam već žena i percipiranja orgazma. Mislim tako nas uče mediji i stručnjaci koji se time bave. Mada ja mislim da se to "razvodnjavanje" radi iz čisto psiholoških razloga, kako se ženama ne bi oduzelo i to malo samopouzdanja koje imaju. Plasira im se narativ da su sve one različite, da različito doživljavaju orgazam, da ni jedna nije ista, i td i td.Zavisi od zene i komptabilnosti sa musakracem al ima zena koje dozivlajvaju,desava se cak i prvi i produzen jedan za drugim..al po tvom pisanju o ovoj temi skapirao sam da ti to nemozes shvatiti.
Pa bar se mi znamo mnogo godina na forumu,,ta izjava ko da Vučić izrekoajde ne pretjeruj
Vazi ..nemas ti pojma o zivotuNisam žena, zato se ograđujem, postoje kažu više varijanti, tipova, podtipova i šta ti ja znam već žena i percipiranja orgazma. Mislim tako nas uče mediji i stručnjaci koji se time bave. Mada ja mislim da se to "razvodnjavanje" radi iz čisto psiholoških razloga, kako se ženama ne bi oduzelo i to malo samopouzdanja koje imaju. Plasira im se narativ da su sve one različite, da različito doživljavaju orgazam, da ni jedna nije ista, i td i td.
Zamislimo sad tri milijardi žena, tri milijardi razlika, tri milijardi varijacija orgazma ?
Zašto bi EVOLUCIJA pravila tri milijardi programa ?
Silovanje razuma, jednostavno rečeno.
Orgazam je senzacija pri kojoj dolazi do velikog energetskog pražnjenja. To veliko pražnjenje kreće iz karlice i širi se poput talasa uz celo telo. Kada dođe do mozga ISKLJUČUJE GA na dvadesetak sekundi. Žena tom prilikom doživljava tzv "malu smrt" termin koji su seksolozi smislili za ovaj fenomen, ne ja.
Mala smrt podrazumeva potpuni gubitak kontrole sa svesnim delom mozga, a mislim čak i da je njena podsvest u tim trenucima blokirana.
Mišići se grče, očne jabučice se prevrću, a iz grla joj izlaze neartikulisani glasovi, koje vam sad ne mogu predočiti precizno, kao na primer aaagggghhhhaaaa ili nešto slično. Ti glasovi izgledaju zastrašujuće za nekog posmatrača sa strane, pa čak i za partnera koji ih prvi put čuje, i ne mogu se ODGLUMITI.
A ono njeno aaaaa aaaa aaaaa ti je čista gluma prijatelju moj.
Kada prestane pražnjenje žena pada na postelju kao da je onesvešćena, ni prstom ne može da mrdne, ni reč da progovori, što može uplašiti muškarca kada se prvi put susretne sa pravim ženskim orgazmom. Ja sam je recimo prvi put prskao vodom po licu, jer sam se iskreno, prepao.
Ali, ne treba paničiti, posle tridesetak sekundi se sama oporavi.
To je za mene orgazam, zato ne razimem te priče o višestrukim orgazmima, možda može doći i do energetskog pražnjenja u više faza, mada nisam siguran, jer kad se "ventil" nakupljene seksualne energije otvori ne zatvara se dok sva energija ne ode u etar.
Za pravi orgazam koji sam opisao potrebna je duža veza i potpuno poverenje među partnerima, i naravno veština muškarca pre svega.![]()
Vazi ..nemas ti pojma o zivotu
zašto si bukvalan Hero?Pa bar se mi znamo mnogo godina na forumu,,ta izjava ko da Vučić izrekoAj navedi jedan razlog da zena ne moz hodati posle ebanja...Bukvalno da ne moz da hoda,,
ne doživljava malu smrt nego orgazam ali postoji orgazam po rihteru i po merkaliju...nije svejedno.Žena tom prilikom doživljava tzv "malu smrt" termin koji su seksolozi smislili za ovaj fenomen, ne ja.
Za svo moje dugogodišnje iskustvo u orgazmiranju nisam nikada ali nikada doživela opisanu scenu.Mala smrt podrazumeva potpuni gubitak kontrole sa svesnim delom mozga, a mislim čak i da je njena podsvest u tim trenucima blokirana.
Mišići se grče, očne jabučice se prevrću, a iz grla joj izlaze neartikulisani glasovi, koje vam sad ne mogu predočiti precizno, kao na primer aaagggghhhhaaaa ili nešto slično. Ti glasovi izgledaju zastrašujuće za nekog posmatrača sa strane, pa čak i za partnera koji ih prvi put čuje, i ne mogu se ODGLUMITI.
A ono njeno aaaaa aaaa aaaaa ti je čista gluma prijatelju moj.
Kada prestane pražnjenje žena pada na postelju kao da je onesvešćena, ni prstom ne može da mrdne, ni reč da progovori, što može uplašiti muškarca kada se prvi put susretne sa pravim ženskim orgazmom. Ja sam je recimo prvi put prskao vodom po licu, jer sam se iskreno, prepao.
Ali, ne treba paničiti, posle tridesetak sekundi se sama oporavi.
Za ovo se potpuno slažemZa pravi orgazam koji sam opisao potrebna je duža veza i potpuno poverenje među partnerima, i naravno veština muškarca pre svega.![]()
Ja imam dosta seksualnog staža, pretpostavljam više neto ti godina, i ono što sam opisao je naravno, moje lično iskustvo.ne doživljava malu smrt nego orgazam ali postoji orgazam po rihteru i po merkaliju...nije svejedno.
Za svo moje dugogodišnje iskustvo u orgazmiranju nisam nikada ali nikada doživela opisanu scenu.
Ovo mora da je pisao neki muškaraca koji nije video ženu dok orgazmira ali je čitao dosta o tome...
Za ovo se potpuno slažem
Aham..sad znam Perfi,,da da to je taj rad izvzašto si bukvalan Hero?
mislila sam na klecanje kolena a ne na slomljen peti pršljen....
Jedini rad za izvrtanje je ako pevas sansonjerski coveculjku.Aham..sad znam Perfi,,da da to je taj rad izv![]()