Жене, шта је за вас добар *ебач?

...ja bi rekla da je dobar onaj koji ume da uziva u zeni u potpunosti. Znaci u njenom telu, pogledu, dodiru....bez da brza i ponasa se kao da snima za po*hab . A da bi ona bila zadovoljna morate joj drzati paznju, sto znaci morate da imate licnost i inteligenciju, da ne budete povrsni i ljigavi i da bilo sta podrazumevate....
U sustini jako je tesko objašnjivo rečima, ali nije teško da se postigne i ima muškaraca koji imaju tu harizmu i drže pažnju ženi i ona naravno za njim trči

Сви ми имамо бар једног таквог друга. Додуше за овог мог другара не знам да ли је достигао цифру од 50 али свакако преко 20. Он дечко је спортиста и лепо грађен али је 1.72 и то му никад препрека није била и не само то - до 30-е године није радио нигде, нити је имао ауто, нити свој стан. Има јаку причу са женама и то је то, таленат. Просто зна да им уђе у мозак. Један у 100.000 из реда таквих велемајстора
Ume da laze, da prica sarene lazi a to ne moze bas svako...

Znam njih tj te tipove, i svi umeju dobro da lazu i u pocetku ih je tesko provaliti ali vremenom drustvo primeti i postaje svima naporan za izbegavanje.Manipulativne licnosti sa nekim narcisoidnim crtama.Kas vidi da je potrosio ulogu u drustvu pokusa da zadrzi oar njih a ako ne nadje novo, novu grupu i sve isto to radi kod njih.Zenama takodje treba da vremena da provale s kim imaju posla i ostave ga ali ih iskoristi maksimalno i popije im mozak od manipulacije i neistine.

...ja bi rekla da je dobar onaj koji ume da uziva u zeni u potpunosti. Znaci u njenom telu, pogledu, dodiru....bez da brza i ponasa se kao da snima za po*hab . A da bi ona bila zadovoljna morate joj drzati paznju, sto znaci morate da imate licnost i inteligenciju, da ne budete povrsni i ljigavi i da bilo sta podrazumevate....
U sustini jako je tesko objašnjivo rečima, ali nije teško da se postigne i ima muškaraca koji imaju tu harizmu i drže pažnju ženi i ona naravno za njim trči
Samo sam razumio da ima dobar osjecaj za ritam ,kad treba polako a kad brzo to se slazem ,to dosta zavisi i od poze, koliko jako i brzo,ali koliko dugo ,koliko puta da svrsi ???

Poslednja izmena:
Ume da laze, da prica sarene lazi a to ne moze bas svako...

Znam njih tj te tipove, i svi umeju dobro da lazu i u pocetku ih je tesko provaliti ali vremenom drustvo primeti i postaje svima naporan za izbegavanje.Manipulativne licnosti sa nekim narcisoidnim crtama.Kas vidi da je potrosio ulogu u drustvu pokusa da zadrzi oar njih a ako ne nadje novo, novu grupu i sve isto to radi kod njih.Zenama takodje treba da vremena da provale s kim imaju posla i ostave ga ali ih iskoristi maksimalno i popije im mozak od manipulacije i neistine.
Није то у питању. Тај је знао увек да нађе жену за необавезан секс. Не знам како али му је то увек ишло од руке. Дакле, ништа их он није завлачио у неки дубљи однос просто је био магнет за такве жене. Али то су ретки ликови.

Mislim da je individualno, meni je ostao u pamćenju lik koji je bio totalno prosječnog izgleda, malo stariji (a skontala sam da gubitak kose nemojte me sad streljati vrlo često znači dobitak na potenciji) za cenat do dva veći ali ne i deblji od prosjeka, ali je bio izdržljiv, imao je neku medicinsko-anatomsku teoriju i bio je gitarista :per: ah ti prstići.. vodio je brigu o svom zdravlju i veoma samopouzdan. Iako o sexu nismo prije toga pričali,imao je neko samopouzdanje kako mi je samo on falio u životu (ne aludirajući uopće na sex, niti ga forsirajući).U toku čina nije me puno pitao nego se ponašao u fazonu samo šuti uživaj, prepusti se, nije me pitao za pristanak na neke stvari jednostavno ih je sa nekim toplim pogledom, nježnim dodirom i zločestim osmjehom radio i proširio mi vidike :whistling:

Pre svega treba da ima energiju fizičku i zainteresovanost tj volju da se igra u dvoje i osluškuje potrebe ili pita. Jednom kad pita posle može da reaguje i na signale. Oral uzbuđuje i pamti se kad je lep, povećava šansu za sledeću igru, da dodiruje smisleno a ne napamet. Sad ko šta voli, meni je super da predigra bude dobra i da nakon nje malo okoliša sa njim dok ne bude unutra. Treba da zna kad da smiri igru da bi je mogao pojačati. Jednostavno onaj osetljiv na momente koji čine stvar slatkom i uzbudljivom.

Back