The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 76.371
а шта јесте?ma odavno samo to nije dovoljno![]()
ПС
немој јавно плиз.
ППС
ма реци слободно зезам се...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
а шта јесте?ma odavno samo to nije dovoljno![]()
а шта јесте?
ПС
немој јавно плиз.
ППС
ма реци слободно зезам се...
Доброpa da dobijem ban a prije toga da me @tab503 onako lijepo izlupa po repu
pa onda čekaj
do februarrrra
![]()
па то су урбане легенде
Ume da laze, da prica sarene lazi a to ne moze bas svako...Сви ми имамо бар једног таквог друга. Додуше за овог мог другара не знам да ли је достигао цифру од 50 али свакако преко 20. Он дечко је спортиста и лепо грађен али је 1.72 и то му никад препрека није била и не само то - до 30-е године није радио нигде, нити је имао ауто, нити свој стан. Има јаку причу са женама и то је то, таленат. Просто зна да им уђе у мозак. Један у 100.000 из реда таквих велемајстора
Samo sam razumio da ima dobar osjecaj za ritam ,kad treba polako a kad brzo to se slazem ,to dosta zavisi i od poze, koliko jako i brzo,ali koliko dugo ,koliko puta da svrsi ???...ja bi rekla da je dobar onaj koji ume da uziva u zeni u potpunosti. Znaci u njenom telu, pogledu, dodiru....bez da brza i ponasa se kao da snima za po*hab . A da bi ona bila zadovoljna morate joj drzati paznju, sto znaci morate da imate licnost i inteligenciju, da ne budete povrsni i ljigavi i da bilo sta podrazumevate....
U sustini jako je tesko objašnjivo rečima, ali nije teško da se postigne i ima muškaraca koji imaju tu harizmu i drže pažnju ženi i ona naravno za njim trči
Није то у питању. Тај је знао увек да нађе жену за необавезан секс. Не знам како али му је то увек ишло од руке. Дакле, ништа их он није завлачио у неки дубљи однос просто је био магнет за такве жене. Али то су ретки ликови.Ume da laze, da prica sarene lazi a to ne moze bas svako...
Znam njih tj te tipove, i svi umeju dobro da lazu i u pocetku ih je tesko provaliti ali vremenom drustvo primeti i postaje svima naporan za izbegavanje.Manipulativne licnosti sa nekim narcisoidnim crtama.Kas vidi da je potrosio ulogu u drustvu pokusa da zadrzi oar njih a ako ne nadje novo, novu grupu i sve isto to radi kod njih.Zenama takodje treba da vremena da provale s kim imaju posla i ostave ga ali ih iskoristi maksimalno i popije im mozak od manipulacije i neistine.
To je cesto i kad je zena neiskusna ,ne mislim da nije imala sex nego se navikla samo na dvije poze i to je to.To jeste. No to kad su razrađeni kao par
tab ima dobar rad zgloba
jel tad onaj mackoprc?pa da dobijem ban a prije toga da me @tab503 onako lijepo izlupa po repu
pa onda čekaj
do februarrrra
![]()
štajel tad onaj mackoprc?
mislim vrbopuc![]()
Онај који може да изброји колико је имала оргазама.
nije važno da joj brojiš orgazme jbt niste na olimpijadi
dovoljno je da gledaš kako se topi u tvojim rukama šta će ti ta statistika?
ne znam, nemoj da me vučeš za jezik....Не знам, можда неки од нас имају таргете...![]()
mmm besne glisteDobar je samo onaj kome se sam dize onaj ispred kog ne moras da kleknes i izvodis besne gliste da bi mu se gospodin pridigo![]()