Žene smatraju da su im ugrožena prava, a ustvari ...

Hermafrodit u neuspelom pokusaju... Sta drugo reci...

Ti mozes samo da mi zawidis, jer ja uopste nisam hemafrodit z:D
i siguran sam u swoju sexualnost z:D.
Dok ti imas neku potrebu da me uhodis z:D.
a nisam ja kriw sto owi sa LJ i S ne umeju da razlikuju musko od zensko, werowatno wetjina nisu ni imali dewojke nikada, pa misle da sam dewojka. Jeste da sam lep i imam zenske crte, ali stwarno preteruju z:D

Dakle poenta je da su nesposobne zxene ogorcene zato sto su nespobne i sebicxne z:D
I onda traze josx wetja prawa, iako nemaju nikakwo prawo da traze. Hotje i da im zhoiwot bude od danas do sutra, ispunjen idiotizmom i praznim glupostima, ne zele da razmisljaju, a cak i kada razmisljaju- bolje je da to ne rade z:D
I onda kao zene su ugrozene z:D
Nije nego su nesposobne z:D
Cast izuzetzima z:D.
Isto tako i dosta musakratza su nesposobni, pa traze neka oprawdanja

Ti mozes samo da mi zawidis, jer ja uopste nisam hemafrodit z:D
i siguran sam u swoju sexualnost z:D.
Dok ti imas neku potrebu da me uhodis z:D.
a nisam ja kriw sto owi sa LJ i S ne umeju da razlikuju musko od zensko, werowatno wetjina nisu ni imali dewojke nikada, pa misle da sam dewojka. Jeste da sam lep i imam zenske crte, ali stwarno preteruju z:D

Da ti zavidim sto nisi hermafrodit... Izgleda da ti nemas pojma sta uopste znaci "taj rec"...

Jel ti to imas krive prste, pa su ti ovakva slova...

Dakle poenta je da su nesposobne zxene ogorcene zato sto su nespobne i sebicxne z:D
I onda traze josx wetja prawa, iako nemaju nikakwo prawo da traze. Hotje i da im zhoiwot bude od danas do sutra, ispunjen idiotizmom i praznim glupostima, ne zele da razmisljaju, a cak i kada razmisljaju- bolje je da to ne rade z:D
I onda kao zene su ugrozene z:D
Nije nego su nesposobne z:D
Cast izuzetzima z:D.
Isto tako i dosta musakratza su nesposobni, pa traze neka oprawdanja

Sad ce jos da ispadne da u Srbiji ima i dva mala miliona nesposobnih... :hahaha:

Sad ce jos da ispadne da u Srbiji ima i dva mala miliona nesposobnih... :hahaha:

u Srbiji je celo drustwo nesposobno z:D
I nesposobni wladaju sposobnima. Ali su kolektiwno swi nesposobni jer dozwoljawju tako nesto

Jeste da zene imaju mnogo veca prava gotovo svugde,u Srbiji je koliko toliko podnoshljivo(:mrgreen:),ali ovo su ti gotovo najgluplji "argumenti" koje si mogao da izvuches :mrgreen:

Slazem se, primer je do jaja glup z:D.
ali je tacno da zene imaju mnogo wetja prawa u Srbiji, ai sire. I da im ta prawa samo rastu, kao i njihowa motj
Ai postaju swe sebicnije i sebicnije z:D

Pa ja sam samo lepsi od zena, i zato mi nisu ni do kolena z:D.
Ali owih nowih zxena se i treba plasiti z:D. Jer su to krda, krda stoke. a normalno ej plasiti se neracionalnih bitja, kojima raste motj iz dana u dan

E to si mogao da lazes pre nego sto si postovao svoje slike, sad znamo da nisi lepsi ni od vecine muskaraca.:neutral:

Back