žene se sređuju zbog muškaraca

smatrate li ovu izjavu sexističkom/šovinističkom?

Uz relativnu procenu doteranosti koja je ipak licna kategorija moram da se ogradim...i da razmislim...

...iskreno da, u pravu si, sredjujem se zbog muskaraca:mrgreen:, pa ozbiljno bas volim poglede u prolazu, lepo mi je, navikla sam i iskreno mislim da cu se tesko privici da budem bez njih za par godina...eto iskreno to bi bilo to:mrgreen:...druge zene me ich ne dodiruju valjda zato sto sam zadovoljna, pojma nemam, nemam takmicarski duh dibidus u sebi:think::mrgreen:

citiram tvoj post upravo što si pisala u globalu i zato što večina ovako razmišlja
ali meni je samopouzdanje zasnovano na tip top izgledu i ženska zavist nedovoljan motiv da nosim neudobne štikle npr, tesne suknje, duboki dekolte zimi ili kratku suknju zimi pa da mi bude hladno itd ( a znam da dosta ženaradi to)
znači između ravnih cipela i zavisnih ženskih pogleda biram ravne i udobne cipele, toplu i udobnu garderobu itd

upravo tako, ako zavidne zene treba da mi dizu samopouzdanje onda sam mnogo nesigurna. :roll:
mene pogledi takvih zena cak nerviraju, dodje mi da kazem: jel postoji neki problem? :dontunderstand: :mrgreen:
stvarno bezveze da mi neke iskompleksirane hrane ego, ja se osecam super i kad sam sredjena i kad sam rascupana i u trenerci a pored mene stoji besna ribetina, nemam probleme takve vrste,
znam da cu neko drago bice koje zelim, da osvojim sa sve majonezom na faci, drugim recima dok one gledaju da li im zavide zene ja maznem neko fino frajerche. :mrgreen:

Poslednja izmena:
volim da sam sredjena, volim da se sminkam, volim da lepo izgledam....radim an zabacenom mestu, jedva me ko i vidi ali mi to ne predstavlja prepreku da svaki dan idem skockana na posao....a i naravno da sam najdoteranija kad sam sa svojim ljubavnikom.....dobijem vise sexa tako...:D

Jeste tema o izgledu... i jeste lepo izgledati lepo... ali kada posmislim ' Svaka žena mora/uvek treba..' ja nikada prvo ne pomislim na izgled, majke mi. Uvek prvo pomislim - mora da ima posao, da ne zavisi od nikoga. A onda bih sve žene poterala u bioskop i biblioteku, ali kapiram da je to subjektivno - ja bih šiznula kada bi mene neko terao da radim u bašti, ili sprovodim eksperimente u laboratoriji, i tako :lol:
Ali stvarno: svaka žena mora... da bude nezavisna. Jedino za to svarno verujem da se mora. U mojoj diktaturi :)

Back