- Poruka
- 102.026
Ne znam da li je ovo tačno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čemu ovakva pitanja, Mito jesi li nekad bio sa ženom?
Ovde je u pitanju šta im se mota po glavi, a to niko od nas ne zna. Ne znaju ni žene, al to je pa druga tema.Čemu ovakva pitanja, Mito jesi li nekad bio sa ženom?
I bre Mito u tim godinama da te učimOvde je u pitanju šta im se mota po glavi, a to niko od nas ne zna. Ne znaju ni žene, al to je pa druga tema.
Čisto sumnjam.
Ma ćute one ko zalivene. Ne znam samo da li pričaju među sobom, sa drugaricama?Čisto sumnjam.
Ćute pred tobom xDMa ćute one ko zalivene. Ne znam samo da li pričaju među sobom, sa drugaricama?
pa kad zaneme od raznolikosti koje im nudim. To one ni u snu nisu mogle da se seteĆute pred tobom xD
Krste se i rukama i nogama?pa kad zaneme od raznolikosti koje im nudim. To one ni u snu nisu mogle da se sete
Da, sve mi ih ukršaju oko vrataKrste se i rukama i nogama?
Pokušavajući da se odbrane?Da, sve mi ih ukršaju oko vrata
pa ne znam, stežu, stenju i uzdišuPokušavajući da se odbrane?

Ne možeš da kažeš "još uvek" jer smo mi tradicionalno bili ispred mnogih, a zapada pogotovo. Pod ovim "mi" smatram Srbiju (i RS) a ne hercegovce po raznim državama.Šta znam verovatno se naše žene češće pretvaraju da su nevinašca jer nam je društvo još uvek prilično (sekusalno) zatucano?

pa ne znam, stežu, stenju i uzdišu