Žene se boje

nicega....ono cega sam se najvise bojala to mi se i desilo....bila sam rasturena na sitne komade.....mlada, neiskusna, zaljubljena, naivna, osetljiva....trebale su mi godine da se skrpim i sad sam ne unistiva.....i kad smo se sreli posle 12 godina oterala sam ga zeni i detetu.....:D.....ne podgrevamo sarmu, ne neeeeee :D

Ма дајте овде је у питању само основна верзија СЕКСА, без емоција!

ja sam osoba, ne samosvjesni polni organ :kafa:

Znam da si biće ženskoga roda u ljudskome rodu.
I znam da si svesna postojanja sebe kao jedinke u društvu u kom si i u kom svetu si.
Ali ja to znam, pa me interesuje ( a to je ono što ne znam, nisam te ikada video ) dal' si privlačna za sex, za parenje, za ljubavni čin...dal su ti jebozovne sise i guz, jer to privlači muškarce k vama, ženama ili ženkama, kako bih rekao, što prirodnijim tonom.

ps. Jel imaš ti taj osećaj i želju za parenjem ?

pps. Nova tema sledi.

Znam da si biće ženskoga roda u ljudskome rodu.
I znam da si svesna postojanja sebe kao jedinke u društvu u kom si i u kom svetu si.
Ali ja to znam, pa me interesuje ( a to je ono što ne znam, nisam te ikada video ) dal' si privlačna za sex, za parenje, za ljubavni čin...dal su ti jebozovne sise i guz, jer to privlači muškarce k vama, ženama ili ženkama, kako bih rekao, što prirodnijim tonom.

ps. Jel imaš ti taj osećaj i želju za parenjem ?

pps. Nova tema sledi.
stvarno, brajane, pored toliko forumasica koje se nude na razne nacine
mene si nasao da pitas za hotchat :kafa:

zadnji put kada sam provjeravala, razmjena informacija se jos uvijek vodila kao - razgovor

a, vetj ti rekoh,
trazi tamo gdje je u izlogu

Razmena informacija se ne može voditi pod - Razgovor
Može pod dnevni časopisi, TV dnevnik i sl.
( mada dobro prolazim za sad i u ovoj vrsti konverzacije s tobom, jer si prošli put pisala kako sam manijak koji te prati i želi da ti uzme picu na recku, a da izbegne plaćanje tj. obaveze :) )

bojim se da si me pomjesao sa nekim
mene ne mozes pratiti

Nisam, dobro sam zapamtio taj put, kad si vikala na sva slova da te " proganjam " ( nemam vremena da potražim te postove ali ako budeš navalentna, potražiću ih )
A jel sam izrazio želju za praćenjem ili sam te pitao nešto drugo ?
Pitao sam te nešto drugo, a ti se stidiš same sebe, pa ne bi baš da budeš ismejana, i zato izbegavaš odgovor.
No, idem da presadim neko cveće, divan je dan u Banatu.
Uživajte i lepo se provodite.
:bye::bye:

Back