Жене само јуре паре

jao bože
mislim ja sam išla jer sam imala konferenciju
a i vrlo je lep odmor kada se iz SRB ide za Austriju ili Nemačku
a i lep je centar, tj stari deo grada, Beograd nema ništa lepši centar.
Mislim, ti sad znaš zašto ljudi putuju tamo ili vamo

Logicki to zakljucim tebi sada treba neki mir i balans u zivotu ili ga vec imas pa ti prijaju dosadna mjesta tipa Ljubljana ili Bec

Sad nesto razmisljam, i vracam film.

Vecina mojih devojaka ili onih sa kojima sam se muvao, ili se i sad muvkam, dopisujem i sl.

Velika vecina zaradjuje minimum koliko i ja, a vecina i vise od mene.

Ni jednoj pare ne trebaju.

Ja ne znam gde su te zene sto jure pare.

Ako je ona neka lenstina sto nece da radi, ma, nema sanse da dobije ni minut mog vremena.

A kad ima svoj dinar, takva ima svoje dostojanstvo i karakter.

A ako je rasipnica svog i tudjeg novca, to je opet red flag, tako da ni ne dolazim u kontakt sa takvim.

Имам другарицу каже потрошила 50к на један дејт, ја у чуду, овде стално читам да је женама само битно да мушкарац има дебео новчаник, откуд сад ово, мислим се да л да јој измерим температуру
Мишљеља?
Upoznaj me sa tom drugaricom, mislim ako može :D

Имам другарицу каже потрошила 50к на један дејт, ја у чуду, овде стално читам да је женама само битно да мушкарац има дебео новчаник, откуд сад ово, мислим се да л да јој измерим температуру
Мишљеља?

Ценим такве жене.

Ovo sa parama mi je čisto zavaravanje. To očajni likovi misle ma ja kad se obogatim svaka će biti moja. Možda hoće sponze ali će te gledati kao hodajući bankomat. Nikad nećeš u takvoj vezi osjetiti šta je prava ljubav i šta je prava povezanost sa tom drugom osobom. To će biti čista transakcija bez ikakvih emocija.

Ovo sa parama mi je čisto zavaravanje. To očajni likovi misle ma ja kad se obogatim svaka će biti moja. Možda hoće sponze ali će te gledati kao hodajući bankomat. Nikad nećeš u takvoj vezi osjetiti šta je prava ljubav i šta je prava povezanost sa tom drugom osobom. To će biti čista transakcija bez ikakvih emocija.

jeste, bogatog čoveka je nemoguće voleti, samo sirotinju...

Back