- Poruka
- 25.071
sa mamine ili tatine?Je l sam ti se pofalio da sam 1/4 Slovenac?
ja sam 1/8 Mađarica + 1/8 SlovakinjaImam familiju u Ljubljanu i Maribor.

mešanci su zdraviji

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
sa mamine ili tatine?Je l sam ti se pofalio da sam 1/4 Slovenac?
ja sam 1/8 Mađarica + 1/8 SlovakinjaImam familiju u Ljubljanu i Maribor.
Je l sam ti se pofalio da sam 1/4 Slovenac?
Imam familiju u Ljubljanu i Maribor.
jao bože
mislim ja sam išla jer sam imala konferenciju
a i vrlo je lep odmor kada se iz SRB ide za Austriju ili Nemačku
a i lep je centar, tj stari deo grada, Beograd nema ništa lepši centar.
Mislim, ti sad znaš zašto ljudi putuju tamo ili vamo
Cela eu je hebitacno dosadna u svakom smislu .Ako čovek nije spreman 18 sati rintat tamo bolje i ne ići tamo.Logicki to zakljucim tebi sada treba neki mir i balans u zivotu ili ga vec imas pa ti prijaju dosadna mjesta tipa Ljubljana ili Bec
Te Janeze treba zaobilaziti u širokom luku...tamo nije zdravo bit ni 1 dan a kamoli živeti.Jesi li slovenac ili samo imas familiju tamo
De si detesce ?Vise od 30 imam manje od 40
Ne treba ako imas manje od 30. No zalomi se da ne treba i kad imas 50+Ispada da dobrom ''ebachu'' ne trebaju ni pare ni stan ni moderna kola. A?
Upoznaj me sa tom drugaricom, mislim ako možeИмам другарицу каже потрошила 50к на један дејт, ја у чуду, овде стално читам да је женама само битно да мушкарац има дебео новчаник, откуд сад ово, мислим се да л да јој измерим температуру
Мишљеља?
sa mamine ili tatine?
ja sam 1/8 Mađarica + 1/8 Slovakinja
mešanci su zdraviji![]()
najbolje cupi tako smuvas ove fejkerke sto vagaju daju na kascicu stap i sargarepa taktikaTreba pristajati na dejtove u kojem se nećeš potrošiti, a usput ćeš je testirati. Krempite u nekoj maloj slastičarni, ferdinand knedle, burek iz pekare dejt![]()
to im i ja kazem kad krenu da porede kao ovaj joj kupio djipa itd.Jure pare...tu nema problema, nemamo ih
Sretno u jurnjaviyou got this girls
![]()
klasicni banditi zive od otimacine po putevima i malverzacijama sa putarinamaTe Janeze treba zaobilaziti u širokom luku...tamo nije zdravo bit ni 1 dan a kamoli živeti.
ma kako brte francuzi rade upola od njemaca a jos manje newgo ovi robovi odje sto skapavaju vikendima za minimalacCela eu je hebitacno dosadna u svakom smislu .Ako čovek nije spreman 18 sati rintat tamo bolje i ne ići tamo.
Имам другарицу каже потрошила 50к на један дејт, ја у чуду, овде стално читам да је женама само битно да мушкарац има дебео новчаник, откуд сад ово, мислим се да л да јој измерим температуру
Мишљеља?
Ovo sa parama mi je čisto zavaravanje. To očajni likovi misle ma ja kad se obogatim svaka će biti moja. Možda hoće sponze ali će te gledati kao hodajući bankomat. Nikad nećeš u takvoj vezi osjetiti šta je prava ljubav i šta je prava povezanost sa tom drugom osobom. To će biti čista transakcija bez ikakvih emocija.