Жене само јуре паре

Имам другарицу каже потрошила 50к на један дејт, ја у чуду, овде стално читам да је женама само битно да мушкарац има дебео новчаник, откуд сад ово, мислим се да л да јој измерим температуру
Мишљеља?
To je 450 evra.
Dobra vecera za dvoje - 200 evra
Dobar hotel - 200 evra
Taksi - 50 evra.

Nista specijalno.

Ma dobro, nego, tolko je prosecna plata u Srbiji...

Bilo gdje u Evropi ako hoces da platis nocenje u hotelu a da znas da je to neki solidan ok nivo znaci nista luksuzno,neces naci ispod 100 e za nocenje ,a ako oces dobar rucak neces ga naci ispod 60 e.

Ispod 100 e nocenje naci ces hostele ili neke prosjek hotele koje malo ko posjecuje pa spustili cjenu i uslugu da ne odu u bankrot

Bilo gdje u Evropi ako hoces da platis nocenje u hotelu a da znas da je to neki solidan ok nivo znaci nista luksuzno,neces naci ispod 100 e za nocenje ,a ako oces dobar rucak neces ga naci ispod 60 e.

Ispod 100 e nocenje naci ces hostele ili neke prosjek hotele koje malo ko posjecuje pa spustili cjenu i uslugu da ne odu u bankrot
Kad si ti platio nocenje u evropi sa nekom ribom?

Evropa moze biti i jako jeftina,sve zavisi u koji grad ides i kojim prevozom,imas po Spaniji i za sirotinju gradove ili ovako prosjek budzet,ja nikada nisam imao pare za Ibizu i Marbelju ili u Fra za Nicu ili Pariz,ali imas alternative Benidorm,Jerez ili Amien,Tuluz.E sada u manjoj zemlji alternativu ces tesko imati tipa Grcka npr

Evropa moze biti i jako jeftina,sve
Pa vidiš... nije uvek sve skupo.
ove zime sam platila City hotel centar Ljubljane 70 eura prenociste, sveye mi pa sam yapamtila. Ali se ne secam da sam ikada dala preko 100 eura osim u preskupoj Švajcarskoj. Znači nađe se pristojan smeštaj. Ali što hotel kada ima divnih stanova za ispod 100 eura. Razumem čar hotela, volim ih i ja, ali i apartmani imaju šmek.

Hrana 60 eura za jednu osobu?... nikada. Max 30. Jedino ako si konj pa jedeš više jela iz više tanjira. :mrgreen:

Evropa moze biti i jako jeftina,sve zavisi u koji grad ides i kojim prevozom,imas po Spaniji i za sirotinju gradove ili ovako prosjek budzet,ja nikada nisam imao pare za Ibizu i Marbelju ili u Fra za Nicu ili Pariz,ali imas alternative Benidorm,Jerez ili Amien,Tuluz.E sada u manjoj zemlji alternativu ces tesko imati tipa Grcka npr
Zadnji put kad sam bio u Nici, bila je jeftinija nego sad Beograd...
Pariz jeste skup, ali moj brat je iznajmljivao jednosoban stan u strogom centru za 600 evra. To u bgd sad ne mozes...

Pa vidiš... nije uvek sve skupo.
ove zime sam platila City hotel centar Ljubljane 70 eura prenociste, sveye mi pa sam yapamtila. Ali se ne secam da sam ikada dala preko 100 eura osim u preskupoj Švajcarskoj. Znači nađe se pristojan smeštaj. Ali što hotel kada ima divnih stanova za ispod 100 eura. Razumem čar hotela, volim ih i ja, ali i apartmani imaju šmek.

Hrana 60 eura za jednu osobu?... nikada. Max 30. Jedino ako si konj pa jedeš više jela iz više tanjira. :mrgreen:

U Ljubljanu covjek putuje jer ni sam ne zna zasto, cisto radi reda da otputuje a nema neku ideju

Zene mozda vole zbog cistoce,jer vazi za uredan grad,sredjen.

E sada pitanje svih pitanja je zasto zene vole da posjete Kubu,tamo idu ne reda radi nego znaju zasto,sigurno nisu malodusne kada putuju tamo.Ne idu tamo zbog para nego zabave ,prije ce na Kubu da odu i plesu i dobro se zabave posebno sa kubancima nego sto ce uzivati u luksuzu Evrope.E sada treba neki novac i da obezbjedi zabavu po Kubi,al zabava je primarna

Zamislite zenu koja vam kaze idem na Kubu malo da odmorim zivce i da budem sama sa sobom,i vi pa dobro ja sam liberalan ne znaci da ako ides na Kubu da ti je u glavi samo ******* sa Kubancima nego to su predrasude,kako zatucanih ljudi ima.Ti si posebna imam potpuno povjerenje u tebe,ti idi sama na Kubu 15 dana,ja placam sve i uzivaj.

Cim zena kaze treba mi vremena da razmislim o svemu,i da budem sama sa sobom i jos kaze muskarcu najbolje je da se neko vrijeme ne gledamo i ovaj kaze ok,to u predvodu znaci da zeli da nadje novog pastuva koji ce da je krese,

Poslednja izmena:
U Ljubljanu covjek putuje jer ni sam ne zna zasto, cisto radi reda da otputuje a nema neku ideju

Zene mozda vole zbog cistoce,jer vazi za uredan grad,sredjen.
jao bože
mislim ja sam išla jer sam imala konferenciju
a i vrlo je lep odmor kada se iz SRB ide za Austriju ili Nemačku
a i lep je centar, tj stari deo grada, Beograd nema ništa lepši centar.
Mislim, ti sad znaš zašto ljudi putuju tamo ili vamo

Back