Жене само јуре паре

Имам другарицу каже потрошила 50к на један дејт, ја у чуду, овде стално читам да је женама само битно да мушкарац има дебео новчаник, откуд сад ово, мислим се да л да јој измерим температуру
Мишљеља?
Nemam takva iskustva, jednom je jedna cak presla pola Srbije zbog mene, iznajmila stan, narucila klopu i jos mi i poklon kupila.

Verovatno ima višak para za "bacanje".
E sada ako su duže vreme u vezi i uplatila mu je 3h simulaciju letenja boeingom 737-800, pa masažu neku sat vremena, onda mu još gratis uplatila dizanje balonom nad njivama i još spremila večeru...
Šta bi sa njim na kraju? Mislim happy end..barem za njega :lol:

Jeste. Jeste da trazimo opravdanja sto ne karamo, a to sa parama je najlakse opravdanje.

Djavo nam kriv.
Значи, реално би било рећи да одређени ликови не јeбy зато што у стварности немају шта да понуде а не зато што немају кеша, и да је то русотешеље?

Verovatno ima višak para za "bacanje".
E sada ako su duže vreme u vezi i uplatila mu je 3h simulaciju letenja boeingom 737-800, pa masažu neku sat vremena, onda mu još gratis uplatila dizanje balonom nad njivama i još spremila večeru...
Šta bi sa njim na kraju? Mislim happy end..barem za njega :lol:
Све то за 50к? Где има, да уплатим себи :Д

Па решила си ми ово за дупло мање новца, појма нисам имала.
Додуше, јесам некако прескочила реч "симулација" при првом читању. :D

Имам другарицу каже потрошила 50к на један дејт, ја у чуду, овде стално читам да је женама само битно да мушкарац има дебео новчаник, откуд сад ово, мислим се да л да јој измерим температуру
Мишљеља?
Treba joj lajfouč. Je l izbacila fotke na insta sa dejta? Ako nije #nijesedesilo# :mrgreen:

Back