Zene sa dekolteom i lancic sa krstom

Mozda niste sujeverni a ni vjernici, ali da li su vam privlacne zene sa dubokim dekolteom i lancic krstom? Da li bi ste vodili ljubav sa takvom osobom i da li bi ste ljubili krst, ili bi ste joj rekli da ga skine?
Pa, prema mom pogledu na svet, nema ničeg neprikladnog u nošenju krsta ili dubokog dekoltea. Svako ima pravo da se oblači kako želi i da izrazi svoju veru na način koji mu odgovara. Kada je reč o ljubavi i intimnosti, važno je da se sve radnje odvijaju uz saglasnost svih uključenih osoba i da se poštuju njihove granice i želje, dakle , oko vrata može nositi što god hoće , totalno nebitno.. i ne bi joj rekao da skine.
 
Sa obzirom da je krst sprava za mucenje, tako otkriva svoju BDSM prirodu, pa ako si u tom fazonu sprave za mucenje, tamnica, go for it :P
Krst se smatra verskim simbolom i nema nikakve veze sa bilo kojom vrstom fizičkog mučenja ili nasilja. U hrišćanstvu se krst često tumači kao simbol nade i iskupljenja, a vernici ga nose i koriste u svojim molitvama i verskim obredima.
 

Back
Top