Mozda niste sujeverni a ni vjernici, ali da li su vam privlacne zene sa dubokim dekolteom i lancic krstom? Da li bi ste vodili ljubav sa takvom osobom i da li bi ste ljubili krst, ili bi ste joj rekli da ga skine?
Jel može sve to i bez krsta?Mozda niste sujeverni a ni vjernici, ali da li su vam privlacne zene sa dubokim dekolteom i lancic krstom? Da li bi ste vodili ljubav sa takvom osobom i da li bi ste ljubili krst, ili bi ste joj rekli da ga skine?
Eh... moram vam izneti moj stav po tom pitanju. Mnogo me privlaci kod zena krst i ne smeta mi. Pa sta ako bi tokom seksa poljubio krst? Da ne bih slucajno pokvario moj Islam? A ne pravi muslimani vole Hrista i volim vjernice.Jel može sve to i bez krsta?
Jedini Njega o kojem treba da brineš je onaj koji se može ranije vratiti sa službenog puta 😂😂😂Pa ok, kapiram da to vernicima smeta.
Meni licno nije zbog toga, neko mi je pre neukus u pitanju. Ne razumem simboliku i poruku.
Treba da mislim na Njega, kad se seksamo?
I otac i majka i predshjednik.Jedini Njega o kojem treba da brineš je onaj koji se može ranije vratiti sa službenog puta 😂😂😂
Pa bolje je da ste, ti, ona i Bog, i da niko cetvrti ne zna za vas seks, a mozda vam On podari blagoslovljeno dijete.Pa ok, kapiram da to vernicima smeta.
Meni licno nije zbog toga, neko mi je pre neukus u pitanju. Ne razumem simboliku i poruku.
Brate sto mora On tu da bude u toj kombinaciji? Zar ne moze da okrene glavu, izadje u drugi oblak pa na daljinski podari chedo?Pa bolje je da ste, ti, ona i Bog, i da niko cetvrti ne zna za vas seks, a mozda vam On podari blagoslovljeno dijete.
Pa ok, kapiram da to vernicima smeta.
P kolko ti treba?mozda i treba, mislim da duze traje
ili da ne budes prebrzo gotov
![]()
ovisi od raspolozenja i sadrzajaP kolko ti treba?
Kakvo ce vreme sutra biti?ovisi od raspolozenja i sadrzaja![]()
ti si los vernik kada napravi trojku i oskrnavi bogaPa bolje je da ste, ti, ona i Bog, i da niko cetvrti ne zna za vas seks, a mozda vam On podari blagoslovljeno dijete.
e sad...to je lična stvar,bog je sve završio još sedmog dana,ovo ostalo je naš posaoti si los vernik kada napravi trojku i oskrnavi boga
nisam Lucifer pa da mi smeta.Mozda niste sujeverni a ni vjernici, ali da li su vam privlacne zene sa dubokim dekolteom i lancic krstom? Da li bi ste vodili ljubav sa takvom osobom i da li bi ste ljubili krst, ili bi ste joj rekli da ga skine?
Pa, prema mom pogledu na svet, nema ničeg neprikladnog u nošenju krsta ili dubokog dekoltea. Svako ima pravo da se oblači kako želi i da izrazi svoju veru na način koji mu odgovara. Kada je reč o ljubavi i intimnosti, važno je da se sve radnje odvijaju uz saglasnost svih uključenih osoba i da se poštuju njihove granice i želje, dakle , oko vrata može nositi što god hoće , totalno nebitno.. i ne bi joj rekao da skine.Mozda niste sujeverni a ni vjernici, ali da li su vam privlacne zene sa dubokim dekolteom i lancic krstom? Da li bi ste vodili ljubav sa takvom osobom i da li bi ste ljubili krst, ili bi ste joj rekli da ga skine?
Sa obzirom da je krst sprava za mucenje, tako otkriva svoju BDSM prirodu, pa ako si u tom fazonu sprave za mucenje, tamnica, go for itMozda niste sujeverni a ni vjernici, ali da li su vam privlacne zene sa dubokim dekolteom i lancic krstom? Da li bi ste vodili ljubav sa takvom osobom i da li bi ste ljubili krst, ili bi ste joj rekli da ga skine?
Krst se smatra verskim simbolom i nema nikakve veze sa bilo kojom vrstom fizičkog mučenja ili nasilja. U hrišćanstvu se krst često tumači kao simbol nade i iskupljenja, a vernici ga nose i koriste u svojim molitvama i verskim obredima.Sa obzirom da je krst sprava za mucenje, tako otkriva svoju BDSM prirodu, pa ako si u tom fazonu sprave za mucenje, tamnica, go for it![]()