- Poruka
- 21.411
Sedeti kod kuće i ne raditi samo ono što ti duša ište je privilegija. Ne znam da li bih to mogla. Sedeti i ne raditi ništa. Posebno ako imaš porodicu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nigde nisam rekla da nisam uživala, ni da bih taj deo života menjala. Samo da znam obe strane medalje.Apsolutno se slažem, uživala sam biti kući sa djecom i mislim da je muž ostao uskraćen za to iskustvo. A kućni poslovi su mi nekako prirodni i kuhanje, to ne smatram nekom tegobom.
Razumijem šta želiš reći, mi smo ipak stara škola što bi se reklo i možemo sagledati realno prednosti a i mane nekadašnje a i današnje situacije.Ja nigde nisam rekla da nisam uživala, ni da bih taj deo života menjala. Samo da znam obe strane medalje.
andja i dzordzi..znate da je najveci greh na forumu spamovati moju temu
Kada se obaveze podele i kada imaš sa kim da podeliš probleme onda je lakše. Mnogo lakše.
Нормални људи деле међусобно обавезе, ту нема тих бесмислених поставки мушко/женско. Ради се оно што треба да се уради, онако како се најбоље може извести.
u stvari ima..ne mozes od zene ocekivati da tegli nesto tesko kao sto ona ne moze od mene da ocekujem da ubodem konac kroz onu nenormalno malu rupicu na igli..kog djoku ne prave vece te glaveНормални људи деле међусобно обавезе, ту нема тих бесмислених поставки мушко/женско. Ради се оно што треба да се уради, онако како се најбоље може извести.
a što to ne radite onda svaki dan, tri puta dnevno?
Ja ne poznajem nijednu žensku koja ima iglu domau stvari ima..ne mozes od zene ocekivati da tegli nesto tesko kao sto ona ne moze od mene da ocekujem da ubodem konac kroz onu nenormalno malu rupicu na igli..kog djoku ne prave vece te glave
cak ni za vudu luktice?Ja ne poznajem nijednu žensku koja ima iglu doma
Te nemaju rupicecak ni za vudu luktice?
u stvari ima..ne mozes od zene ocekivati da tegli nesto tesko kao sto ona ne moze od mene da ocekujem da ubodem konac kroz onu nenormalno malu rupicu na igli..kog djoku ne prave vece te glave
Ne zezaj da nemaš igle i konce u metalnoj kutiji od keksa?Ja ne poznajem nijednu žensku koja ima iglu doma
A šta ako mogu i jedno i drugo, drugo skoro nepogrešivo? A pamtim i dane kad ustanem, detetu dam neke slagalice najsitnije da slaže pola dana, a ja ispomeram nameštaj i okrečim sobu? Pa ja sam budala, logično.u stvari ima..ne mozes od zene ocekivati da tegli nesto tesko kao sto ona ne moze od mene da ocekujem da ubodem konac kroz onu nenormalno malu rupicu na igli..kog djoku ne prave vece te glave
na zalost , svakodnevnica danas u mladjih generacijaJa ne poznajem nijednu žensku koja ima iglu doma
I santimetar i često makaze.Ja imam, ali ja sam budala, imam čak i u torbi uvijek
e to je domacica!I santimetar i često makaze.