Жене почињу да се враћају својој улози?

Уназад неколико година жене почињу да се врћу назад својој улози. Ваљда кад су виделе колико је захтевно бити мушкарац.
U kom smislu su videle?

Ta priča može da važi ako se cela situacija obrne - žena čuva decu i brine, a muškarac privređuje i pruža sigurnost. To više ne postoji, sve obaveze se dele 50:50.

jooj dade mi ideju za temu :D
Nisam ni sumnjala.

Prevrt

U kom smislu su videle?

Ta priča može da važi ako se cela situacija obrne - žena čuva decu i brine, a muškarac privređuje i pruža sigurnost. To više ne postoji, sve obaveze se dele 50:50.

Па видиш како је напрасно постало дражесно и пожељно бити провајдер, тј. да женско има поред себе таквог.

Zahtevaju mnogo 🤨
Gledaj, nisam pobornica feminizma ali me izuva iz cipela to - zahtevne žene, emancipacija, jake žene, ja sve mogu sama... aman nije da mogu nego kad moram ne razmišljam, kada ne moram prebacim na drugog (ako mogu) i cepam dalje. Ajmo sad sledeći problem i tako u krug.

Gledaj, nisam pobornica feminizma ali me izuva iz cipela to - zahtevne žene, emancipacija, jake žene, ja sve mogu sama... aman nije da mogu nego kad moram ne razmišljam, kada ne moram prebacim na drugog (ako mogu) i cepam dalje. Ajmo sad sledeći problem i tako u krug.
mislim da su feminiskinje i uprskale stvar nekim isterivanjima..

ti razmisljas kao normalna osoba.

mislim da su feminiskinje i uprskale stvar nekim isterivanjima..

ti razmisljas kao normalna osoba.
Zato što većina njih živi u oblacima i/ili se igraju života. Kada te život sačeka iza ćoška pa te zvekne i obori na doope onda sva pravila i očekivanja prestaju da postoje.

Back