Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad ste se zadnji put posteno napili ili podnapili?
Nedavno, ne bih baš znao tačan dan.
kad procitam ovako da neko ne pije alkohol, steknem utisak da ga ne pije jer je leceni alkoholicar :lol:

koji su razlozi sto ne pijete, ako ne pijete
Uopše ne pijem kad treba da vozim, i to ne toliko zbog vožnje, već zbog zaprećenih kazni.

Da li vam prija da vam partnerka bude malo ljubomorna ili vam ipak više prija da je totalno operisana od toga?
ne prija jer sam sit ljubomorisanja...nekima možda prija jer im je to znak da je njoj stalo do njega...al za mene je to samo obična patologija...u redu malo...al ja sam probo mnogo...
Da li bez problema prilazite devojci-ženi koja vam se dopada i počinjete da je startujete ili ipak i niste baš puni samopouzdanja u takvim situacijama?
nisam baš samopouzdan...
kad ste se zadnji put posteno napili ili podnapili?
maja meseca

Da li vam prija da vam partnerka bude malo ljubomorna ili vam ipak više prija da je totalno operisana od toga?
da je totalno operisana..al nisam nikad bio te srece:roll:

Da li bez problema prilazite devojci-ženi koja vam se dopada i počinjete da je startujete ili ipak i niste baš puni samopouzdanja u takvim situacijama?
nekad jesam..od 5 ubodem jednu:lol:
sad pucam samo na sigurno iz drugih razloga,,,:cool:

Nece nista lose da ti bude od par pica, sasvim suprotno. Ako vec ne znas i nisi umeren, to je drugo.
Meni naprotiv bude lose,iskreno...Retlo se desi kad popijem ponesto,da me automatski glava ne zaboli,i to jako...Vino mi prija,par casa uz klopu i to je to.Jednostavno lose podnosim alkohol,nevazno od kolicine...

Koliko vam je muzika važna u životu i da li mislite da je moguće proceniti nekoga na osnovu muzike koju preferira?

Jako mi je vazna...RAdim stresan posao,po 12-14 sati na dan,i da nema muzike da me opusti ili podigne...
Mislim da nije moguce,ja naprimer slusam sve,od klasike do metala,rap-a,elektronsu,ambijentalnu...Sve sto mi se svidi.Po kliseima klasiku slusaju streberi,metal problematicni,tehno narkomani...itd,i to je najveca greska i zabluda nasih ljudi...

da li mislite da je moguće proceniti nekoga na osnovu muzike koju preferira?

kako nije

raaspaaaliiiiiiiii
519928th2.gif

Koliko vam je muzika važna u životu i da li mislite da je moguće proceniti nekoga na osnovu muzike koju preferira?

Nije previse. Moze se proceniti okvirno, ne volim ljude koje samo po jednoj stvari odmah nekoga "procene" to je tako ograniceno razmisljanje. Gledam celinu, i muzika je deo toga, mogu da primetim ako grubo odskace od cele slike, ali to ne mora uvek da znaci nesto dramaticno lose

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back