Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li vam prija da vam partnerka bude malo ljubomorna ili vam ipak više prija da je totalno operisana od toga?

ne podnosim patoloshki ljubomorne histerichne osobe

- - - - - - - - - -

Da li bez problema prilazite devojci-ženi koja vam se dopada i počinjete da je startujete ili ipak i niste baš puni samopouzdanja u takvim situacijama?

pitam ko za leba

Da li bez problema prilazite devojci-ženi koja vam se dopada i počinjete da je startujete ili ipak i niste baš puni samopouzdanja u takvim situacijama?

Sve zavisi od coveka. Ja se ne stidim, lakse bi mi bilo da me odbije, nego da nikad ne saznam da li bih mogao da imam nesto sa njom.

A zavisi i od devojke. Ako primetim da je zabavna, druzeljubiva, zna za salu ili jos bolje zna za malo prljavije sale, ne smem da cekam!!!
Ako je neki baksuz, idem polako, ali najcesce odustanem :neutral:

Veruj mi. Niko ne voli one igre toplo-hladno, ili da kuliras momka, pa ce njemu da sine iz neba u glavu da mu se svidjas. To je sarena laza, da kuliras decka, da bi te primetio. Kazi mu neku rec, posveti neki znak paznje, bilo sta samo ne ono sto sam rekao...

Napomena: Sve ovo ne vazi uz prisustvo alkohola :mrgreen: Tada nema STOP! :D

Prilazim samo ako procenim da imam bas dobre sanse.Ne zbog manjka samopouzdanja vec zbog toga sto ne zelim da joj ulepsam dan i nahranim njen ego a ona mene u maniru ultra-mega-giga ribe pocastiti pedalom.

Da li vam prija da vam partnerka bude malo ljubomorna ili vam ipak više prija da je totalno operisana od toga?
sve sto zabavlja prija
ne prilazim uopste

pa verovatno zato sto nicemu ne vodi,u neko smaracko fejk down ili hi raspolozenje,ukus miris odvratan,smrdis posle,glavobolje,bacas pegle i pare pride

ma ne pitam ja zasto se neko ne napija,nego zasto ima iskljuciv stav da ne pije?
meni alkohol isto nesto ne prija, ne uzivam nesto posebno u njemu
ali postoje kokteli koji su dobro smuckani i bas mi legnu ponekad, postoje dobra lagana vina i bas uzivam da popijem casu ponekad, postoji jelen sa limunom koji nema zamenu kad je vrelo napolju

to nije stav nikakav nego cisto ukus sta mi prija,ono u glavi sam premostio da je zdravo popiti casicu rakice ili vina uz rucak malo se zagreje covek procisti krv i razbije masnoce,pivo nema nista gluplje brate cista navlakusa,taj grejp jelen popijem prekjuce posle par meseci i uopste nesto ne prija,pun secera i kojecega vestackog,a lako se navuces

kad ste se zadnji put posteno napili ili podnapili?
u subotu, bio neki rodjendan.
kad procitam ovako da neko ne pije alkohol, steknem utisak da ga ne pije jer je leceni alkoholicar :lol:

koji su razlozi sto ne pijete, ako ne pijete
pa izricito insistiranje na nepijenju alkohola cesto i ima veze sa nekom traumom vezanom sa ili alkoholizmom ili licnim iskustvom. mada znam i jednu koja je previse kul da pije, to je tako iznad nje...itd...mada u medjuvremenu se mozda i propila ima par godina sto je nisam videla tako da pojma nemam.

tačno sam znao da ova iznad želi da je muško

- - - - - - - - - -

kad procitam ovako da neko ne pije alkohol, steknem utisak da ga ne pije jer je leceni alkoholicar :lol:

koji su razlozi sto ne pijete, ako ne pijete

pijem vino, uglavnom

razlozi su da mi ukus alkoholnih pića nije privlačan

- - - - - - - - - -

kad ste se zadnji put posteno napili ili podnapili?

odavno

- - - - - - - - - -

malo

ono totalno bez je zabrinjavajuće

- - - - - - - - - -

prvo pripremam teren, pečem na tihoj vatrici :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back