gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
Kako stojite sa pranjem sudova i peglanjem?
Не пеглам никад, а ово прво понекад стојећи.
Хвала
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako stojite sa pranjem sudova i peglanjem?
))Zasto vam je uglavnom problem da odete kod urologa kada vasoj devojci to preporuci njen ginekolog da bi utvrdili da li ste zarazeni i ko je preneo zarazu kome?
Da li ste iskreni i kazete " gotovo je" ili vrdate i cekate da zenska sama ukapira kada je vezi kraj ( namerno koristite neke nepozeljne oblike ponasanja) ?

Da li ste iskreni i kazete " gotovo je" ili vrdate i cekate da zenska sama ukapira kada je vezi kraj ( namerno koristite neke nepozeljne oblike ponasanja) ?
Kad hocete malcice da izvrdate zbog necega pred zenom, devojkom ....kojim se " vestinama" sluzite?

врдам и чекам, да ми мирна савест и намерно користим неке непожељне облике понашања![]()

ako sam siguran da je gotovo...iskren sam
nije tesko biti iskren, tesko je...utvrditi sa sobom da li je kraj![]()

Kad hocete malcice da izvrdate zbog necega pred zenom, devojkom ....kojim se " vestinama" sluzite?
ja se drzim Solomunovog
cutanje je zlato![]()

bilo je i toga u maldjim godinama kasnije samn jasno reko i nagvestao, da ako se ne promeni i ne priblizimo opet ili ne resimo neke stvari da se kraj usledeti...
- - - - - - - - - -
bas tako
- - - - - - - - - -
st ada izvrdam?
" Mirno jagnje devet majki sisa". Sto je sigurno, sigurno.![]()
Ne odnosi se na nesto specijalno, svakodnevne situacije....
Mirno jagnje može i da lipše od gladi, ako mu neko ne donese flašicu kravljeg mleka i cuculu.
Nekoliko ovaca sisa samo ono što je očkoperno, drsko, bezobrazno, vata za sisu dok ovce jedu koncentrat, ne obazire se što ga odguruju nogom, ni što ga na brzinu munu glavom, opet vata za vime, ne maniše kaljavim sisama, ni manjku mleka u njima, ni što su druga jagnjad dojila i na njima stoje njihove bale...
Toliko o mirnom jagnjetu, a i o onim...drugim.
Ovo nije metafora.
Ali, može da bude.

Promenila se vremna, ovce, mečnost, pa i narod. To šćedak da ti velim.Pa nisam ja izmislila tu poslovicu, izmislio narod![]()
Još ga nisam izgubio.Sa koliko godina ste izgubili saosećanje?
svastaSta vam pada na pamet kada pomislite na bivse ?

ne nisam izgubio ponekad imam osecaj da su cak i veca...Sa koliko godina ste izgubili saosećanje?
nek se terajuSta vam pada na pamet kada pomislite na bivse ?

Zasto vam je uglavnom problem da odete kod urologa kada vasoj devojci to preporuci njen ginekolog da bi utvrdili da li ste zarazeni i ko je preneo zarazu kome?

Sta vam pada na pamet kada pomislite na bivse ?

Sa koliko godina ste izgubili saosećanje?

Zasto ti mislish da nam je to problem?
- - - - - - - - - -
E, svašta.
Otkud tebi ideja da je to uglavnom problem i sa kakvim si to tipovima bila, bre?
Sticajem okolnosti u kontaktu sam sa dosta zenskog sveta i jedan veci deo ima/imalo je taj problem sa svojim partnerima.Oni nece da idu jer tvde da su zdravi i tacka.Standardni komentar je tipa "ko zna sta si ti radila a sad ja da se vucem po lekarima ne dolazi u obzir" .To je jos blaga varijanta odgovora.Muskarci u Srbiji standardno tako reaguju-zato i pitam sta je tu toliki problem.
Sa onoliko kolko nam je potrebno da vidimo pohotnu kuchku koja misli da je centar sveta......![]()
šta se zalećeš
muškarci odgovaraju