Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li mislite da ste lepi & zgodni? (Aj' onako iskreno)

je l te primetio neko konacno :(

- - - - - - - - - -

1- kibi ; 2 - dominira

- - - - - - - - - -

posle sexa je meni super i niko i nista mi ne treba tako da bi idealna situacija bila da se ona lepo pokupi
ali to nije pristojno

je l gledas da imitiras tensiona
osim ako si kod nje pa treba ti da se pokupis :I

Poslednja izmena:
Da li se inatite?
samo na kantaru
hipotetička situacija i nije nikakvo trik pitanje: u prilici ste da spasite život jedno od dvoje ljudi o kojima privatno ne znate ništa, osim da su podjednakih godina, muškarac i žena... koga spašavate i zašto?
verovatno zena,al nek bude nepusaca
Da li mislite da ste lepi & zgodni? (Aj' onako iskreno)
al najiskrenije prelep i prezgodan,onako skromno iz dana u dan sve mi se vise svidjam

Nisam inadžija kolko sam znoa biti, ali sam svejedno tvrdoglav i zadrt, ima dana kada mislim da sam najlepši i najzgodniji dasa na svetu i sakrivam se u kuću da me ne bi ženske i muški sa posebnim potrebama otkrili i napastvovali, a ima i onih drugih kada izjutra ne zaboravim da pogledam u ogledalo, i kibic ignorišem pitanja jer ih ona postavlja samo da bi pet minuta kasnija došla da se žali kako na njih ne odgovaramo.

1. imate li fejsbučki profil i kozumirate li ga redovno, ono tipa stranice, lajkanje, grupe istomišljenika, upoznavanje sa belosveckim pickama sa kojima delite dubokoumne citate , blenete im u profile i ostavljate debilne komentare a yebati ih nikad nećete itd... ili ste konačno shvatili koje je to sranye i sa gnušanjem usmrtili profil (mada ga je nemoguće dokrajčiti sasvim) ?

2. da je moguće duh preseliti u neko drugo telo, ko ili šta biste bili?

3. ko je najmuškarčina svih vremena? osim vas, naravno:lol:

4. koji tip komedije (ili komičara) volite?

5. da li ste član neke političke partije?

6. na koji tip žene (možete odgovoriti i sličicom) podseća vaša trenutna draga (žena, devojka, baba)? ne mora da bude neka naročita sličnost, nego...na koga vama lično ona najviše liči? :)

7. hipotetička situacija i nije nikakvo trik pitanje: u prilici ste da spasite život jedno od dvoje ljudi o kojima privatno ne znate ništa, osim da su podjednakih godina, muškarac i žena... koga spašavate i zašto?

1. Ne posedujem fejzbuk profil. Užasava me ideja da bilo ko može da dođe do mene i da me smara. Što sam stariji to sam povučeniji. Ne družim se ni sa onim malobrojnim koji mi kao prijaju, pa mi nije ni do druženja sa masom nekih likova koji bi samo da me bocnu ili mi pokažu sličicu sa roštilja.
Ali pitanje koje si postavila mogu da prenesem na forum. Trudim se da ne budem teatralan i da ne pridajem sebi više važnosti nego što zaslužujem. U skladu sa tim ritualno spaljivanje tragova postojanja i pretnje u stilu Saše Belopoljanskog ''ebaću vam majku, ubiću se ja'' - nisu opcija.

2. Verovatno životinja. Neka na vrhu lanca ishrane, da ne moram da strahujem. Po mogućnosti dugovečna. Verovatno nešto što leti ili pliva. Prvo mi je na pamet pala prtica, tipa orao, ali ne bih imao ništa protiv ni da budem kit.
Morao bih još da razmislim ako bi ponuda bila ozbiljna.

3. Ne znam. Siguran sam da to ne bi bio niko iz ovog vremena i da to ne bi bio niko ko je poznat širim masama. Možda je to čak i neki moj predak, domaćin, koji je uspeo da održi i umnoži porodicu, obezbedi blago za nasledstvo i umre poštovan među decom i unučićima.

4. Volim komedije situacije i apsurda. Volim filmove ni o čemu. Što manje neprirodnog kreveljenja i gegova, a više bizarnih i neočekivanih scena - to bolje.

5. Ne, smatram sebe poštenim čovekom, odnosno trudim se takav da budem. Učešće u politici bi u startu od mene napravilo sve ono što prezirem.

6. Ne znam sa kim bih mogao da je uporedim. Ne znam nikoga te lepote.

7. Ako ne bih znao čak ni porodični status ili zdravstveno stanje, spasavao bih ženu. Ženski reproduktivni potencijal je značajniji. Takođe, muškarac po pravilu manje nedostaje kad ode u Valhalu. To se nekako smatra normalnim delom njegovog funkcionisanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back