- Poruka
- 7.335
1
ja imam dlakave grudi![]()
I ja imam dlakave grudi, i noge i ruke i du.pe, i leđa, i ramena, i vrat, samo mi je čelo ćelavo, testosteron pršti na sve strane, dlakav sam k'o Jeti...al, dobro, ja sam dečko iz sela.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1
ja imam dlakave grudi![]()
I ja imam dlakave grudi, i noge i ruke i du.pe, i leđa, i ramena, i vrat, samo mi je čelo ćelavo, testosteron pršti na sve strane, dlakav sam k'o Jeti...al, dobro, ja sam dečko iz sela.hipotetička situacija i nije nikakvo trik pitanje: u prilici ste da spasite život jedno od dvoje ljudi o kojima privatno ne znate ništa, osim da su podjednakih godina, muškarac i žena... koga spašavate i zašto?

Da li volite da se mazite i posle seksa..?
nije debela baba.
zašto?
Da li volite da se mazite i posle seksa..?
i da se grlimo, i da se ljubimo, i da mi se ušuška u krilo, i da mi bude iz njenu guzu, i da je draškam prstićima...i posle seksa- seks pa sta znam sladja je i lepse mirise
tip nek se spasava sam

ne
volim da spavam
najbolje bi bilo kad bi ona isla negde
sto?
pa necu da je zenim![]()

kako biste u dve reči opisali atmosferu na ovom podforumu?
može neki epitet, fraza, metafora...
Zar nista ono..sex i posle sexa...![]()
1- kibi ; 2 - dominira

Ooooooo, daaaaaaaai da se grlimo, i da se ljubimo, i da mi se ušuška u krilo, i da mi bude iz njenu guzu, i da je draškam prstićima...i posle seksa- seks
![]()
.........Da li mislite da ste lepi & zgodni? (Aj' onako iskreno)

1- kibi ; 2 - dominira
- - - - - - - - - -
posle sexa je meni super i niko i nista mi ne treba tako da bi idealna situacija bila da se ona lepo pokupi
ali to nije pristojno
samo na kantaruDa li se inatite?
verovatno zena,al nek bude nepusacahipotetička situacija i nije nikakvo trik pitanje: u prilici ste da spasite život jedno od dvoje ljudi o kojima privatno ne znate ništa, osim da su podjednakih godina, muškarac i žena... koga spašavate i zašto?
al najiskrenije prelep i prezgodan,onako skromno iz dana u dan sve mi se vise svidjamDa li mislite da ste lepi & zgodni? (Aj' onako iskreno)
???je l te primetio neko konacno![]()

al najiskrenije prelep i prezgodan,onako skromno iz dana u dan sve mi se vise svidjam

1. imate li fejsbučki profil i kozumirate li ga redovno, ono tipa stranice, lajkanje, grupe istomišljenika, upoznavanje sa belosveckim pickama sa kojima delite dubokoumne citate , blenete im u profile i ostavljate debilne komentare a yebati ih nikad nećete itd... ili ste konačno shvatili koje je to sranye i sa gnušanjem usmrtili profil (mada ga je nemoguće dokrajčiti sasvim) ?
2. da je moguće duh preseliti u neko drugo telo, ko ili šta biste bili?
3. ko je najmuškarčina svih vremena? osim vas, naravno
4. koji tip komedije (ili komičara) volite?
5. da li ste član neke političke partije?
6. na koji tip žene (možete odgovoriti i sličicom) podseća vaša trenutna draga (žena, devojka, baba)? ne mora da bude neka naročita sličnost, nego...na koga vama lično ona najviše liči?
7. hipotetička situacija i nije nikakvo trik pitanje: u prilici ste da spasite život jedno od dvoje ljudi o kojima privatno ne znate ništa, osim da su podjednakih godina, muškarac i žena... koga spašavate i zašto?