Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posao vas zaista sprecava da nadjete vremena za vidjanje ili je samo izgovor?

Kad je moj brat od strica avanzovao na poslu u jednoj domaćoj, veoma uspešnoj kompaniji, onda je pokojni stric njemu održao kratak govor: moraš popričati sa snajkom i objasniti joj da si sada direktor i da nemaš fiksno radno vreme, ali ćeš zato i više i duže raditi i često biti van kuće, odlaziti u kancelariju i uveče, a ponekad danima nećeš biti kući. Pripremi ženu i decu na to.

Dakle, samo ako je avanzovao, ili ako je privatnik, pa mu krenuo posao - opravdanje postoji. Inače - za pravu devojku, nikad mi posao nije tolika smetnja. Smetnja je samo ako puno radim i devojka mi je daleko.

- - - - - - - - - -

Partizan li zvezda ?

Crvena Zvezda.

Vise volite da procitate knjigu
ili da pogledate film snimljen po toj knjizi?
Zavisi koja knjiga i koji film... "Maratonci trče počasni krug" je daleko bolji film od knjige, kao i vizuelni spektakli tipa "Jaws", "Jurassic park", i slični... dok su recimo Autostoperski vodič, Lord of the Rings, Da Vinci code, Der Vorleser, The Firm, 1984 (meni) bile daleko bolje knjige nego ekranizacije....

Poslednja izmena:
Posao vas zaista sprecava da nadjete vremena za vidjanje ili je samo izgovor?

Ako sam na poslu znaci ne da nemam vremena nego ne mogu. Ne vidim sta bi me sprecilo da se vidimo ako to stvarno zelim a nisam na poslu. To je moja prica. Ima ljudi koji mora da idu na poslovne ruckove, vecere, razne prezentacije... Ali kao sto neko rece kada neko stvarno zeli da se vidi sa nekim uvek se nadje vremena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back