Filleo
Iskusan
- Poruka
- 6.177
Trudim se da ne budem uopšte, jer, u suprotnom, uništavam i sebe i drugoga !!
p.s.
i pozz tebi, Majche 
p.s.
i pozz tebi, Majche
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i pozz tebi, Majche koliko ste zlopamtilo?
pamtim dobro narocito zlo koje neko ne zeli izbrisati znaci ponovo ce ga napravitikoliko ste zlopamtilo?
nista ni priblizno..iako sam nekad nesto uradio tog tipa pozitivno bio je kontra efekatSta je najludje i/ili najdrasticnije sto ste uradili zbog neke zene (tipa: prekinuli postojecu veridbu, ilegalno presli granicu, vozili 15h samo da je vidite na 15 min.,...)?
nemamImate li donorsku karticu (u slucaju mozdane smrti da se vasi organi presade drugima)?
pamtim dobro narocito zlo koje neko ne zeli izbrisati znaci ponovo ce ga napraviti
nista ni priblizno..iako sam nekad nesto uradio tog tipa pozitivno bio je kontra efekat
nemam
Imate li donorsku karticu (u slucaju mozdane smrti da se vasi organi presade drugima)?
Sta je najludje i/ili najdrasticnije sto ste uradili zbog neke zene (tipa: prekinuli postojecu veridbu, ilegalno presli granicu, vozili 15h samo da je vidite na 15 min.,...)?
hm da kad je prekretnica izmedju devojke i zrele zene inace retko kad je takav postupak docekan oberuckeTanka je linija izmedju onoga da ti se zaleti u zagrljaj, i da pomisli "e budale".....
jeote mere nema do koje je ovo pitanje glupo !
bolje bez..nista lose samo mi to malo za matorkeJesu li vam lepse zenske noge u hulahopkama boje koze ili bez?
hm da kad je prekretnica izmedju devojke i zrele zene inace retko kad je takav postupak docekan oberucke
Jesu li vam lepse zenske noge u hulahopkama boje koze ili bez?

haha to znaci da si tad bila zaljubljena..a da nisi drugacije bi tumacila..mislim mnogo kasnije ti je bitno da ti neko pridrzi vrata prodavnice![]()
cudno mi zaista da ti je tad takva paznja prijala vise nego sad..jer danas tesko da bi iko to uradio narocito spontano bez kupovine emocija
u ljubavi i trebamo biti detinjasti bez trunke ozbiljnosti i sebicnosti..mislim moje misljenje vidim da mesas neke druge zivotne stavove sa ljubavlju..licno nikad nista me ne zanima osim prema meni kakva je..ne privlaci me nesto kakva je prema drugima ili kako se snalazi na poslu..to je zenama bitno

Sta je najludje i/ili najdrasticnije sto ste uradili zbog neke zene (tipa: prekinuli postojecu veridbu, ilegalno presli granicu, vozili 15h samo da je vidite na 15 min.,...)?

Imate li donorsku karticu (u slucaju mozdane smrti da se vasi organi presade drugima)?
Jesu li vam lepse zenske noge u hulahopkama boje koze ili bez?
Baš takve ludosti nisam radio..., ali ..
-pešačio sam po 10 km, tobože u šetnji, samo da je "slučajno" sretnem i uhvatim jedan njen pogled. Bez dodira, bez reči, samo za pogled
-tabanao trotoarom ispred njene kuće i tresao se kao otrovan miš, opet samo za nehajni pogled kroz veliki balkonac
-čekao po dva sata u redu ispred pošte izvesne kasarne samo za jedno njeno "halo" sa daljine od 700 km
-pisao neke nevešte pesme, koje, srećom, ona nikad nije pročitala
- izlazio na mesta gde ona izlazi i čamio do 03 h, mada me čekao težak posao i ustajanje u 05 h
- i još gomilu gluposti sam radio zbog nje, sramota me više i da pišem![]()