Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa znas kako,ja sam za to da muskarac bude poslovno uspesniji od zene ili da budu bar priblizni po tom pitanju...mislim da u obrnutom slucaju vrlo brzo dolazi do propasti te veze,jer mi je nekako vise maskulina osobina obezbedjivanje materijalne sigurnosti porodici...ali nisam za to da zena ne doprinosi uopste u smislu finansija,to mi je nekako "parazitski"...a znam muskarce koji se vode mislju da mogu biti baje samo ako je zena neka glupaca sa 2 razreda osonovne skole,e to su vec,rekla bih,komplexi...

Zato sto primecujem da se mnogi plase toga...naravno ne na licnom primeru jer sam tek srednjoskolka,ali se da primetiti da se muskarci plase da zena u bilo kom pogledu ne bude "mocnija i uspesnija" od njih

Da... ovaj...kako da ti kažem... otkako su žene dobile pravo glasa i jedanki društveni položaj kao i muškarci, ujedno su dobile i mogućnost da napreduju na, jelte, obrazovnom, poslovnom, samim tim i finansijskom polju, što se otrpilike poklapa sa vremenom pojave zajedljivo-ponosnih muškaraca koji ne mogu da se pomire sa tim da neka žena može da ima isto što i on, pa i više. Dakle, oni postoje odavno... svet nije čekao tebe da ih uočiš. :mrgreen:

Ja samo odgovaram u svoje ime. I ne samo da se ne plašim, već bih preferirao visoko obrazovanu i sposobnu ženu sa svoju suprugu. I ja sam fakultetlija, voleo bih da gospođa može da mi intelektualno parira :mrgreen:

Pa znas kako,ja sam za to da muskarac bude poslovno uspesniji od zene ili da budu bar priblizni po tom pitanju...mislim da u obrnutom slucaju vrlo brzo dolazi do propasti te veze,jer mi je nekako vise maskulina osobina obezbedjivanje materijalne sigurnosti porodici...ali nisam za to da zena ne doprinosi uopste u smislu finansija,to mi je nekako "parazitski"...a znam muskarce koji se vode mislju da mogu biti baje samo ako je zena neka glupaca sa 2 razreda osonovne skole,e to su vec,rekla bih,komplexi...
koje su to predrasude..meni ne treba zena privezak jer je to slabost i komplex..vec ako imam sposobnu zenu pored sebe to me velica jer je mene izabrala i uvek nju stavljam u prvi plan

Da li stajete stoperima?

Stajem naravno, ALI zbog neudobnosti, ergonomije i ekonomičnosti mog bicikla, ne mogu uvek i svakoga da povezem !! (Smej se, al' ja sam ozbiljan)

Ne vozim kola trenutno (tamo,do 30 i neke), dizvinete, koji će mi klinac !?
sc_xA-bike.gif

Da... ovaj...kako da ti kažem... otkako su žene dobile pravo glasa i jedanki društveni položaj kao i muškarci, ujedno su dobile i mogućnost da napreduju na, jelte, obrazovnom, poslovnom, samim tim i finansijskom polju, što se otrpilike poklapa sa vremenom pojave zajedljivo-ponosnih muškaraca koji ne mogu da se pomire sa tim da neka žena može da ima isto što i on, pa i više. Dakle, oni postoje odavno... svet nije čekao tebe da ih uočiš. :mrgreen:

Ja samo odgovaram u svoje ime. I ne samo da se ne plašim, već bih preferirao visoko obrazovanu i sposobnu ženu sa svoju suprugu. I ja sam fakultetlija, voleo bih da gospođa može da mi intelektualno parira :mrgreen:

Mislis da je fakultetska diploma mjerilo intelekta? Ne bas...

To jeste prozvakana tema, ali naci neku da ti intelektualno parira nema veze sa diplomom.

Mislis da je fakultetska diploma mjerilo intelekta? Ne bas...

To jeste prozvakana tema, ali naci neku da ti intelektualno parira nema veze sa diplomom.

Apsolutno. Držim da je apsurdno uopšte o tome raspravljati... nego je Doktorka pitala da li se plašimo "obrazovanijih žena", pretpostavljam podrazumevajući time da su one etalon intelektualnih veličina, pa otud takav snobovski odgovor. :mrgreen:

kako moze biti uvredljivo kad ruznim niko ne trubi..znaci one treba budu srecne?

Najiskrenije mislim da da, ali stvarno. Mislim, mozes misliti, bas sam sad ja srecna sto mi je neko trubnuo i time mi stavio do znanja da sam 5+ u njegovim ocima. Kao :ok: :lol: Vise cini da se osecam kao nocna dama, poslovna pratnja, kako se vec kaze. I jos stara lica oko mene pogledaju u smislu ''ccc...''' Nije ni bitno. Nisi odgovorio.xD Nije niko odgovorio jer ga je sramota da prizna ;DD

sta da kazem ruzne ne postoje vise..svako ima svoju neku unutrasnju lepotu il neki poseban sarm..sto se tice sviranja retko ko radi bar ja nisam nikad i smatram da je to dosta primitivno....no obicno se trubi na lepu guzu mislim na zgodno telo imajuci u vidu da nemas vremena videti detalje ili takoreci kompletnu osobu...pre svega pozz za sve prisutne forumase..

sta da kazem ruzne ne postoje vise..svako ima svoju neku unutrasnju lepotu il neki poseban sarm..sto se tice sviranja retko ko radi bar ja nisam nikad i smatram da je to dosta primitivno....no obicno se trubi na lepu guzu mislim na zgodno telo imajuci u vidu da nemas vremena videti detalje ili takoreci kompletnu osobu...pre svega pozz za sve prisutne forumase..

mani se diplomatije. naravno da postoje fizicki ruzni ljudi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back