Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gresite u ljubavi svi trebaju biti deca a ne drvo..mada ok ne kapira svako isto

Slazem se sa tobom u tom smislu da treba u odnose uci (decije) otvorenog srca, leprsavo, pozitivno,... Da ne bude zabune, nisam ni ja kamen. Normalno smeskanje, poljubac, nezne izjave i sl., to je sve ok povremeno. Mislila sam na ona preterivanja koja su tako cesta i vise mi deluju vestacki.

Slazem se sa tobom u tom smislu da treba u odnose uci (decije) otvorenog srca, leprsavo, pozitivno,... Da ne bude zabune, nisam ni ja kamen. Normalno smeskanje, poljubac, nezne izjave i sl., to je sve ok povremeno. Mislila sam na ona preterivanja koja su tako cesta i vise mi deluju vestacki.
ja za takve samo ovde cuh nikad ne videh niti osetih

e brate samo da znas kako se to laze i kako izgled vara a ja naivan:lol:
Kuku :dash:

Mene uzasno nerviraju oni odnosi cico, kuco, maco,... Konstantno ceskanje, tepanje, obracanje u deminutivu,... Neznosti, strast,...ok, ali ta pekmezenja...
Volite li vise ozbiljniji odnos ili taj sladunjavi pristup?
Meni ovo liči na traženje još jednog načina da se međusobno svađamo, mrzimo i da "ratujemo", umesto da volimo, cenimo i poštujemo jedan drugoga (m.-ž.), naročito ako postoje iskrena i jaka osećanja među nama !! ...
Naravno da ne treba da se preteruje SKORO ni u čemu, ali ne treba ni da se međusobno osuđujemo zbog toga !! O svemu tome može da se razgovara i dogovara !!
Dakle, ako bi mojoj izbranici smetalo to što je maznem i kad se ne mazimo, što je ljubnem i kad se ne ljubimo, što je nazivam cvetićem a ona ne voli cveće itd, ja sam spreman da, ZARAD VIŠIH INTERESA, promenim svoje ponašanje, ALI bih voleo da ona zaista shvati prave izroke, povode i pravu nameru takvog mog odnosa prema njoj !! ... :heart:

Koju uzrečicu najčešće upotrebljavate?
Trudim se da jezik ne gospodari mnome, ali hajd' da kažem da npr. najviše koristim uzrečicu BRE !! :D

jebbote i jebbiga

Mene uzasno nerviraju oni odnosi cico, kuco, maco,... Konstantno ceskanje, tepanje, obracanje u deminutivu,... Neznosti, strast,...ok, ali ta pekmezenja...

Jedino sa "srce" mogu da oslovim devojku i da budem ozbiljan dok to izgovaram, ukoliko dođe do tih izliva verbalne nežnosti.

I bre, češkanje je do jaja. ****** mi sve, nekad bi pre odabrao češkanje po leđima nego seks.

kad ste prestali da se opterecujete izgledom, da li imate malo salca kad se skinete, da li vam je mali, sta ce neka devojka da pomisli ako imate neki fizicki nedostatak i slicne stvari
posle srednje sam prestao da se opterecujem ali posto vodim racuna o sebi onda izgleda kao da se opterecujem previse..u odnosu na nekog ko ne ume o sebi voditi racuna ili ne zeli

kad ste prestali da se opterecujete izgledom, da li imate malo salca kad se skinete, da li vam je mali, sta ce neka devojka da pomisli ako imate neki fizicki nedostatak i slicne stvari
Nemam salca, nikad nisam mislio da mi je mali, a tačno znam šta će devojka da pomisli na moje fizičke nedostatke. Sve u svemu, teško da čovek može da se ne opterećuje svojim izgledom, a možda i nije dobro da se ne opterećuje, jer onda počne da se zapušta.
Da li stajete stoperima?
Da, ako ih poznajem, ili ako izgledaju kao studenti koji su stopom krenuli u grad.
Verovatno su to "bre" i "hebi ga"
Ne volim pekmezare, ni prenemaganja bilo koje vrste, od bilo koga.

Kakvim zenama/devojkama ne odolevate?

Da li se plasite obrazovanijih zena ili vise volite one koje su manje obrazovane od vas (komplexi ili nesto drugo)?

Nisu me nešto ni saletale, pa da im trebam odoleti, ali uvek me privuče žena kod koje prepoznam slične stavove i način razmišljanja.
Ne plašim se obrazovanih žena, ne vidim razloga da se plašim, ali svakao bih zaobišao ženu koja na bilo koji način pokušava da dominira mnome, bez obzira šta ona mislila da joj daje podlogu za taj pokušaj.

Da li stajete stoperima?

Ne.

Ovo neki konkurs? :mrgreen:

Još uvek nisam prestao da se opterećujem izgledom; imam na stomaku i guzici; dođi pa proceni :mrgreen: ; nemam nikakvih fizičkih nedostataka.

Kakvim zenama/devojkama ne odolevate?

Ne odolevam zgodnim ženama koje piju pivo.

Da li se plasite obrazovanijih zena ili vise volite one koje su manje obrazovane od vas (komplexi ili nesto drugo)?

Ja? Što das plašim... Pa jes mrtvo da jedem jebemsu... Plaišm? Koga... stani... koga... zašto da se plašim?!?!

:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back