86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Moj san je Kuba. Bili ste tamo, utisci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozvani ste kod devojke, sa kojom ste frisko u vezi, na veceru. Sta cete poneti?
Koje svoje osobine cenite? Koje se trudite da promenite?
Sta prvo pomislite kada vidite trudnicu?
Prava zena, zena za respect je ona koja
Prava zena, zena za respect je ona koja...

Prava zena, zena za respect je ona koja...
...ne misli da je partner duzan da je izdrzava, koja je sposobna i kojoj ne treba muz/decko u bas svakoj situaciji, koja ne pije 16 kafa i pusi 2 pakle cigareta dnevno, koja ume da bude i ozbiljna kada to treba, a isto tako i da se zeza. I koja ume da bude k*rva u krevetu.
Skromno, zar ne?![]()
Apsolutno se slazem! Ne, ne trazis mnogo. Cak bih i dodala jos po nesto![]()
Cenim one osobine koje me čine odgovornim i čestitim čovekom čitoga obraza.Koje svoje osobine cenite? Koje se trudite da promenite?
Pomislim da je danas to postalo retkost, da je lepo videti da su i Srbi odlučili da se žene i udaju, a zapitam se zašto li žene smatraju da trudnica i nije lep prizor.Sta prvo pomislite kada vidite trudnicu?
...je razumna, osećajna i ljubazna.Prava zena, zena za respect je ona koja...

Ko to kaze? Odusevim se kada vidim stomacic u kom raste nesto tako nezno i mirisljavo![]()
zavisi sta je u pitanju i od isnpiracije..ali uglavnom za tim nema potrebe pa se ima vremena za izvagatiDa li brzo donosite odluke, brzo reagujete, brzo resavate sve?
Da li brzo donosite odluke, brzo reagujete, brzo resavate sve?
zavisi sta je u pitanju i od isnpiracije..ali uglavnom za tim nema potrebe pa se ima vremena za izvagati
odluka je doneta cim je vidim

ok
dobro... tako nesto je i za ocekivati od tebe![]()
iznutra vidana
iznutra
jer spolja je uvek gladac
nemoj da ga pitas dvaputKoliko ti treba da je sagledas iznutra?

nemoj izgubices na neistrazenosti![]()

Da li brzo donosite odluke, brzo reagujete, brzo resavate sve?
Obuzme me osećaj radosti i sreće ...Sta prvo pomislite kada vidite trudnicu?
Čim dolazim, sve (potrebno) sam poneo ...Pozvani ste kod devojke, sa kojom ste frisko u vezi, na veceru. Sta cete poneti?
Kod ljudi posebno cenim Čovečnost i bezuslovnu ljubav, kojima i sam težim, a žestoko se trudim da ne budem uzrok ničijeg bola i patnje ...Koje svoje osobine cenite? Koje se trudite da promenite?
Svaka žena, po prirodi svojoj, zaslužuje poštovanje !! Malo veće i naglašenije poštovanje (i divljenje) zaslužuje svaka žena, koja razume i shvati svoju istinsku prirodu i ulogu u životu i društvu; koja stvara, neguje i oplemenjuje sebe i ljude oko sebe; koja iz svakog životnog iskušenja izađe kao pobednica ...Prava zena, zena za respect je ona koja...