Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koje svoje osobine cenite? Koje se trudite da promenite?

Ostavljam drugima da procenjuju moje kvalitete, a šta se trudim da promenim... trenutno ništa istini za volju. Pa ipak to naravno ne znači da nemam nikakvih mana... Lenjost je broj 1 pretpostavljam. Toliko toga i što sam ranije radio, sada me jednostavno mrzi.

I cigaričine treba da batalim...

Sta prvo pomislite kada vidite trudnicu?

Pa logično navrnu fantazije o svojoj porodici.

Prava zena, zena za respect je ona koja

je prirodna.

Prava zena, zena za respect je ona koja...

...ne misli da je partner duzan da je izdrzava, koja je sposobna i kojoj ne treba muz/decko u bas svakoj situaciji, koja ne pije 16 kafa i pusi 2 pakle cigareta dnevno, koja ume da bude i ozbiljna kada to treba, a isto tako i da se zeza. I koja ume da bude k*rva u krevetu.

Skromno, zar ne? :lol:

...ne misli da je partner duzan da je izdrzava, koja je sposobna i kojoj ne treba muz/decko u bas svakoj situaciji, koja ne pije 16 kafa i pusi 2 pakle cigareta dnevno, koja ume da bude i ozbiljna kada to treba, a isto tako i da se zeza. I koja ume da bude k*rva u krevetu.

Skromno, zar ne? :lol:

Apsolutno se slazem! Ne, ne trazis mnogo. Cak bih i dodala jos po nesto ;)

Cenim one osobine koje me čine odgovornim i čestitim čovekom čitoga obraza.
Voleo bih da se promenim i da manje mislim o drugima, a više o sebi.
Pomislim da je danas to postalo retkost, da je lepo videti da su i Srbi odlučili da se žene i udaju, a zapitam se zašto li žene smatraju da trudnica i nije lep prizor.

...je razumna, osećajna i ljubazna.

Obuzme me osećaj radosti i sreće ...

Pozvani ste kod devojke, sa kojom ste frisko u vezi, na veceru. Sta cete poneti?
Čim dolazim, sve (potrebno) sam poneo ... :D

Kod ljudi posebno cenim Čovečnost i bezuslovnu ljubav, kojima i sam težim, a žestoko se trudim da ne budem uzrok ničijeg bola i patnje ...

Svaka žena, po prirodi svojoj, zaslužuje poštovanje !! Malo veće i naglašenije poštovanje (i divljenje) zaslužuje svaka žena, koja razume i shvati svoju istinsku prirodu i ulogu u životu i društvu; koja stvara, neguje i oplemenjuje sebe i ljude oko sebe; koja iz svakog životnog iskušenja izađe kao pobednica ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back