gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
mushki ili zenski metodi kontracepcije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zenski naravno veci izbor

kakav je vash stav po pitanju vazektomije?
recimo da vec imate dece, da li biste se podvrgli vazektomiji?
mislim da ima neka mushka pilula
da li biste ih koristili?

pishete li pisanim ili shtampanim slovima?
ćirilica ili latinica?
nisam cuo ali da ako ne bi vileneli hormoni![]()

za mushku pilulu...to je bio prvi link koji sam nashla, mrzelo me da trazim dalje dokle su stigli sa istrazivanjima....
pitanje
vash stav o "plastichnoj hirurgiji"?
generalno i o kozmetichkim i korektivnim zahvatima za mushkarce?
recite koja je zivotinja u pitanju?Ih pa nisam dj dzabaznate li da pleshete?
ne mora ono standardni neki plesovi, nego chisto lepo kretanje uz muziku, imate li osecaj za to?
Mozda liposukcija ili klempave usi..tako neki zahvat ne tripza mushku pilulu...to je bio prvi link koji sam nashla, mrzelo me da trazim dalje dokle su stigli sa istrazivanjima....
pitanje
vash stav o "plastichnoj hirurgiji"?
generalno i o kozmetichkim i korektivnim zahvatima za mushkarce?
imate li kucnog ljubimca, ako darecite koja je zivotinja u pitanju?

Mozda liposukcija ili klempave usi..tako neki zahvat ne trip

sta ne
ahamzar djordje nema zenu i decu
e sta biste uradili da ostanete bez posla ... i ne mozete da nadjete posao novi iako se trudite, trudite se OK ali ne ubacujete natprosecne ideje, nesto niste dovoljno odlicni da ubacujete natprosecne koraka ali trudite se da nadjete prosecno i nema
...
ako vam devojka trazi pare, koliko biste joj dali, pod kojim uslovima ( i uporedite sa redom velicine vasih primanja), ili joj en biste dali, ako je bas u teskim problemima ali i nema snage/zelje da sada radi. a sta ako vam muski prijatelj trazi pare. sto ovo nije za zene. mozda ali nema zene pitaju zene odgovaraju ; ))
plati pice/klopu/bioskop ili shta vecdevojka, sa kojom se muvate ili ne nuzno buduca devojkaplati pice/klopu/bioskop ili shta vec
vama je to ok, nije ili neshto trece?
devojka, sa kojom se muvate ili ne nuzno buduca devojkaplati pice/klopu/bioskop ili shta vec
vama je to ok, nije ili neshto trece?