Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shta mislite, moze li zena da gleda na sex samo kao na sex ili kod nje moraju da postoje neke malo dublje emocije?

ozbiljno pitam, nemojte sad da izvrnete ovo dublje/plice na neku sprdachinu

Ima vas raznih, pa samim tim i takvih, koje mogu i da se seksaju bez da mora da ima nekih dubljih emocija. Uostalom, i obrnuto je tako. I medju muskarcima ima onih, koji ne mogu bez emocija da imaju seks sa nekim. Ali vi bas ne verujete u to. Doduse, u manjini su, to stoji. z:mrgreen:

Ni ja nisam bio ni na jednoj momačkoj večeri, ali nešto sumnjam da su kod nas iste kao u ameriki, kada nam ni naše svadbe nisu nalik
iz filmova. Mslm, što bi se neko pre svadbe napijao sa kumom i društvom, lomili inventar i kitili pevaljke, igraljke i ostale parama kad ih to sve čeka na dan venčanja?

devojka vas ostavlja
,...i da ne davim..posle pokusaja prepiske,devojka ne odgovara i
dva dana niko ne zove niti se i jedna poruka posalje
..
posle dva dana ...devojka posalje staru poruku"slucajno"
u kojoj se dogovaraju da otputuju..
..i ..istog momenta..dobija odgovor...
AJDE,idemo
.....,jeli OVAJ EXPRES odgovor samo znacio da ste jaje ,
koje nije imalo hrabrosti da opet pokusate
,,ili vam je samo dosadno:)

A dokle se ta hrabrost po tebi rasteze?to nema veze sa hrabroscu sto se mene tice..vec sa bezobrasnoscu te ribe koja se pravi ravnodusna a nije..koja se folira da moze sve zaboraviti u trenu..kojoj treba lazno samopouzdanje tim pozitivnim postupcima da je jos uvek zeli..neko bi tako odreagovao i posle 3 god iako mu je svejedan ishod i razvoj dogadjaja

A dokle se ta hrabrost po tebi rasteze?to nema veze sa hrabroscu sto se mene tice..vec sa bezobrasnoscu te ribe koja se pravi ravnodusna a nije..koja se folira da moze sve zaboraviti u trenu..kojoj treba lazno samopouzdanje tim pozitivnim postupcima da je jos uvek zeli..neko bi tako odreagovao i posle 3 god iako mu je svejedan ishod i razvoj dogadjaja
....pa *** ...nekada se nesto mora izvuci na kvaran nacin kada drugog nacina nema
Vidis kako se sve lako izvlaci iz kontesta
Devojka je --ja bila prisutna -
raskinula u stilu
OVO JE NE PODNOSLJIVO ,TO TO I TO
I JA NE MOGU VISE ..ali ja tebe i pored toga i dalje volim,samo da se zna,ali ne mogu vise..
....................................
bilo je nekih pokusaja preko smsa ???-dakle nije je zvao nego sms..??
na koje mu nije odgovarala
a onda sam joj predlozila to sa porukom
Nije nam jasno ,,pa zato pitam,...
ako odreaguje ,,oce li biti pomaka ili ne..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back