- Poruka
- 2.767
agresuja?mozda i nisi dovoljno dobra za njega ali imas svoje probleme da resavas, uvek ima neko ko ti radi o glavi i vreba a ne smes ni da se samoubijes. a mozda i tvoja agrsija negde izadje
pricas o meni ili o sebi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
agresuja?mozda i nisi dovoljno dobra za njega ali imas svoje probleme da resavas, uvek ima neko ko ti radi o glavi i vreba a ne smes ni da se samoubijes. a mozda i tvoja agrsija negde izadje
ne razumem pitanje...pricam o sebi ali sta znam mozda i drugi mogu da izvuku zakljucke. iznenadila me je moja agresija nekad sam je dobro drzala pod kontrolom a sad losije
je l bi ti dala tipu pare iako si isto nesposobna
zato sto nema? :I
pa kakav ti je taj nece bilo sta da radi a hoce da mu ti dajes parejao ne umem ni sebi da nadjem mada sad ni ne trazim a i on nece bilo sta. mozda da dam ostavku, a mrzi me
Sta bi sve bili spremni promeniti u svom zivotu, kako bi bili sa voljenom (obostrana ljubav u pitanju)?
pricam o sebi ali sta znam mozda i drugi mogu da izvuku zakljucke. iznenadila me je moja agresija nekad sam je dobro drzala pod kontrolom a sad losije
je l bi ti dala tipu pare iako si isto nesposobna

Chuburska lipamomci, moze mala pomoc, please
treba nam kafana, u beogradu ili okolini tipa old school, ne neko fensi mesto za slikanje
bitno je
- da se dobro jede i pije, nemojte da nas saljete da se otrujemo
- da ima muzike zive, i da moze da se lomi po kafani, ne mora da bude srce do kolena ali... da se ne cudi niko kad poleti casa, ne treba nam neko kulturiska mesto, idemo da pijemo i lomimo - doslo nam
- da se svira svasta, skupice se nekoliko nas a repertoar nam je sirok, od kosova i marsa na drinu pa tamo do teskih komunisticki kad se bas zapijemo![]()
moze da bude i radnicki tip / socijalni a moze i 'nako nesto bolje - lm, ja bih cigane i marseve, meda verovatno neki sevdah, vanda tamburase, ako moze i one komunisticke ne bi bilo lose a ostale ce da apdejtuju sta bi htele ako ovo nije dovoljno
ako ne znate mesto koje pokriva sve, sto tesko moze da se nadje, svesne smo toga, dajte bar neki predlog za kafanu koja ima deo toga sto nam treba.
hvala![]()
Uh pa poznajes ga valjda bolje nismo svi isti..nesto neophodno sto uvek koristiSta kupiti muskarcu s kojim zivis za rodjendan? Koji vam je omiljeni poklon koji ste dobili od drage?

Sta kupiti muskarcu s kojim zivis za rodjendan? Koji vam je omiljeni poklon koji ste dobili od drage?

Poznajem ga logicno, ali nemam ideju.
Ne bih parfem, garderobu i sl. Sat neki dobar mozda ili nesto od tehnike?

Knjiga najduže ostaje,.....sa posvetom,...
ako voli da čita,...
nešto skuplje?
Ja bih voleo i sliku,...original,....ulje na platnu,...
to danas nije skupo,...nešto neobično,...
originalan motiv,.....apstrakcija,....
ukusan ram,....sa posvetom na poleđini platna,....
nešto jeftinije?
Nađi umetničkog fotografa,....slikara,....nekog prijatelja s ukusom za lepo i originalno,...
da napravi dvadesetak finih snimaka,....Tebe,....neobičnih,...
Najbolje širokouglim objektivom,.....
u digitalnoj formi,....
Onako kako to samo mi znamo,...
Daš da ti te fotografije naprave,...
Uzmeš neki album koji ti se sviđa, pa ga doradiš,.....
Fotografije u njemu složiš na svoj način,...
Nemaš lepšeg poklona,...veruj!!!

b..mora li da situacija dodje do usijanja ...pa da se odlucite na taj korak?