Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brate mogu skapiram da se ne slozis sa muskarcem..al da se slozis i smjes sa ribom koja kao podjebava muskarca..pacenicki

Em ti nisam brat, em ne razlikujem misljenja po tome da li su muska ili zenska.... riba te izduvala. Pokri se usima i cuti bolje. Kod mene nemoj da racunas na automatsku musku solidarnost. Kad muskarac lupeta, izprzivam ga kao i ribu...ne pravim tu neku razliku. Za musku solidarnost se obrati onima, koji je uvek daju....iz ciste milosti i potrebe da budu deo neceg ili neke grupe. ;)

Izduvala me zato sto aha ne postoji muski smajli pa me proziva za kikice?ono do jaja si pichkopacenik mozda se i nekoj uvuces a za ovo sto si me ceko iza ugla ko pichka idemo dalje

Nemoj plakati....a nemoj ni sebi davati toliki znacaj ovde. Bas da nemam pametnija posla, pa da tebe cekam iza ugla - ni blizu. J*bes ga, obrnuo si par forumasica, nije ni jedna bila po meri, ili ti nisi njima, sta sad? Nije smak sveta. Nemoj odmah da ocajavas. Bice bolje...idemo dalje. ;)

Nemoj plakati....a nemoj ni sebi davati toliki znacaj ovde. Bas da nemam pametnija posla, pa da tebe cekam iza ugla - ni blizu. J*bes ga, obrnuo si par forumasica, nije ni jedna bila po meri, ili ti nisi njima, sta sad? Nije smak sveta. Nemoj odmah da ocajavas. Bice bolje...idemo dalje. ;)

Ne dajem sebi znacaj nego takvi kao ti i ona mi daju kad ne istupate pojedinacno..thanx

jao bre :neutral: sad opet da ne pricamo jedno mesec dana dok se ne oladis pa onda opet u krug, jel? i sto ti dozivljavas kao atak na tvoj pertsonaliti svaki moj post... ja sam onako frendli napravila opasku, al ono ako si hipersensitiv, ko sto znas da budes, stavi neki znak upozorenja... nesto tako :lol:
Smaras ono a bas nista nije smesno nego tako dodjes da privuces paznju..aj sad idi..radimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back